RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Eğmek Görmek, Rüyada Bükmek Görmek Ne Demek?

Son Güncelleme: 11.09.2020 09:13

Rüyada eğmek görmek, rüyada bükmek görmek ne demek sayfamızda, çeşitli cisimlerin yada şeylerin eğilmesi ve bükülmesi ile alakalı rüyaların anlamlarını açıklayacağız.

Rüyada Eğmek Görmek

Rüyada bir nesneyi yada herhangi bir şeyi eğdiğini görmek, amacına göre anlamı değişen bir rüyadır. Bu eğme işlemi kötü niyetle yapılıyorsa, sizi zorlayacak olan durumların habercisidir. Fakat iyi bir niyet ile yapılıyorsa, hoşunuza gidecek gelişmelere işarettir. Eğilmesi çok zor olan nesnelerin bükülmesi, zor olan işleri kolaylıkla yapacağınıza yorumlanır.

Rüyada boyun eğmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı öne eğmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir eğmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç eğmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada Bükmek Görmek

Eğer büktüğü şey ince olursa o kimsenin gideceği yer ucuzluk ve bolluk bir yer olur. Eğer ip ve urganı bükmek, kendisine kolay geliyorsa, onun yolculuğu rahat geçer. Bir kimse rüyada kamış, urgan veya ip büktüğünü görse, o kimsenin mutlaka yolculuğa çıkması gerekir.

Rüyada mantı bükmek, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorumlanır.

Birkaç ipi birbirine sarıp tek iplik yapmak yolculuğa, Urgan, halat vs. bükmek ortaklık kurmaya, nikaha yahut işi sağlama almaya, Elbiseyi büküp kıvırcık hale getirmek işinde sebat etmeye, giymeden önce bükmek ziynet ve güzelliğe, İp yahut bükülebilen şeyleri gereksiz yere bükmek hakkı tahrif etmeye, sözü çarpıtmaya delalet eder.

Rüyada demir bükmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kaşık bükmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir