GÜNCEL HABERLER

Uganda'da Ebola salgını alarmı: Ölü sayısı 44'e yükseldi

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak habersi.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Habersi gazete veya bir ajans değildir!

Ebola salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen Uganda’da ölü sayısı her geçen gün artıyor.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus,  Uganda’daki Ebola salgını ile ilgili son verileri paylaştı.
Ülke genelinde 60 kişide Ebola virüsü tespit edildiği bilgisini paylaşan Dr. Ghebreyesus, 44 kişinin virüs nedeniyle öldüğünü belirtti.
Dr. Ghebreyesus, tedavi sonucu 25 kişinin sağlığına kavuştuğunu vurgulayarak ülkede tespit edilemeyen daha fazla vaka olabileceğinden endişe ettiklerini sözlerine ekledi.
İlk olarak 19 Eylül’de 24 yaşındaki bir kişide, nadir görülen ve Sudan varyantı olduğu belirtilen Ebola virüsü nedeniyle ülkenin farklı bölgelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti….

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12406853/ugandada-ebola-salgini-alarmi-olu-sayisi-44e-yukseldi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12406853/ugandada-ebola-salgini-alarmi-olu-sayisi-44e-yukseldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir