GÜNCEL HABERLER

Japonya’da partiler toplandı: Moon tarikatının din tüccarlığı engellenecek

Dikkat! bu haber “Diken” ajansından çekilerek otomatik olarak habersi.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Habersi gazete veya bir ajans değildir!

Japonya’da siyasi partiler, Moon tarikatının ‘manevi satış’ mağdurlarına yardım edecek yasal düzenlemeler için bir araya geldi.

Fotoğraf: Kyodo

The Japan Times’ın haberine göre, iktidar ve muhalefet partileri, Moon tarikatı olarak da bilinen Birleşme Kilisesi’nin (Unification Church) yol açtığı ‘manevi satış‘ mağdurlarına yardım etmeyi ve bağışlara kısıtlamalar getirmeyi amaçlayan yasal önlemler alma konusunda anlaştı.

Anlaşma 2012’den bu yana iktidardaki Liberal Demokrat Parti ile iki muhalefet partisi Japonya Anayasal Demokrat Partisi (CDP) ve LDP’nin koalisyon ortağı Nippon Ishin no Kai. Komeito (NPK) arasında yapıldı.

Manevi satış, insanları, doğaüstü faydaları ……

Devamını okumak için: https://www.diken.com.tr/japonyada-partiler-toplandi-moon-tarikatinin-din-tuccarligi-engellenecek/

Kaynak :
https://www.diken.com.tr/japonyada-partiler-toplandi-moon-tarikatinin-din-tuccarligi-engellenecek/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir