GÜNCEL HABERLER

AB, dışındaki dünyayı "ormana" benzetmişti: Koltuğu sallanıyor

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak habersi.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Habersi gazete veya bir ajans değildir!

Kendilerini birinci sınıf insan zanneden ABD’nin kolonisi Avrupa Birliği yetkilileri ırkçı ve sömürgeci dil kullanmaya devam ediyor. 
Avrupalı bazı siyasetçiler, Avrupa’yı “bahçeye”, dünyanın geri kalan birçok yerini ise “ormana” benzeten AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell’i, ırkçılık yapmak ve sömürgeci dil kullanmakla eleştirdi.
Avrupalı siyasetçilerin eleştirileri, Fransa’nın Strazburg kentinde toplanan Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu sırasındaki oturumlara yansıdı.
Genel Kurul’da konuşma yapan AP milletvekillerinden Marc Botenga, bahçenin medeni insanların, ormanın ise vahşi hayvanların yaşadığı yerler olduğunu belirterek “Afrika’da, Asya’da, Latin Amerika’da birçok insan Avrupalı sömürgeciliğin medeniyet adına kendilerine nasıl vahşi hayvanlar gibi davrandıklarını çok iyi hatırlıyor.” dedi.
AVRUPA HALA SÖMÜRGECİLİK TARAFINDAN YÖNETİLİYOR MESAJI Bu insanların köleleştirildiğini, işkence gördüğünü hatta “hayvanat bahçesindeki gibi” sergilendiğini dile getiren ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12406929/ab-disindaki-dunyayi-ormana-benzetmisti-koltugu-sallaniyor

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12406929/ab-disindaki-dunyayi-ormana-benzetmisti-koltugu-sallaniyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir