RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Takvim Görmek

Son Güncelleme: 08.09.2020 14:05

Rüyada Takvim Görmek Ne Anlama Gelir?

Borçların ödenmesi ve işlerin zamanında yapılmasıyla alakalı bir uyarı niteliğinde olan bu rüya, bize gelecekle ilgili yapmamız gerekenlerin habercisi niteliğindedir. Yapmak zorunda olduğunuz ama ertelediğiniz görevlerin yapılması daha fazla geciktirilmemesi şeklinde bize yol gösterici bir rüyadır.

Zamanın, günlerini, aylarını ve haftalarını sayılı olarak gösteren, hangi gün içerisinde olduğumuzu ve ertesi günleri bize hatırlatan çizelgeye takvim denmektedir. Böyle rüyalarda, görülen şeyin detaylarını hatırlamak çok önemlidir çünkü o küçük detaylar ile rüya anlam kazanır. Duvarda mı, masa üstünde mi yoksa bir kitap içerisinde mi takvim görülüyor düşünüp ona göre rüyanın yorumu ele alınmalıdır.

Rüyada takvim görmek, sizi oldukça tatmin edecek şekilde elinize geçecek olan paraya yorumlanır. Ben bu halde iken bana nasıl bu kadar büyük miktarda para gelebilir diye düşünebilirsiniz. Bu para ailenizden size miras olarak yada yapılan bir işten dolayı da elinize geçebilir. Kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir ve üst makamlara gelebilirsiniz. Yeni iş teklifi alıp iş değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca rüyada bir takvim hakkında endişe duyuyorsanız bu güzel bir evliliğin işaretidir.

Rüyada Masa Takvimi Görmek

Zamanın ne kadar önemli olduğunu ve işlerimizi ertelemeden gününde yapmamızı hatırlatır. Hayatımızı düzene sokmamızı kendimize çekin düzen vermemizi bize anlatır. Çok sıkıntılı süreçlerden sonra aradığımız ferah yaşama kavuşmaya delalet eder. Bir süre çok zor dönemler geçirebilir ama daha sonra hedefinize ulaşabilirsiniz.

Rüyada takvim görmek, günlük işlerimizi yada borçlarımızın ödemesini ertelememiz gerektiğine işarettir. İnsanlar bugün yapmayayım yarın yapsam olur diye bir çok şeyi ertesi güne atarlar ama bu çok yanlış bir şeydir. İşte işlerin zamanında yapılması ve alacaklıya borcun ödenmesi geleceğimiz için önemlidir.

Rüyada Duvar Takvimi Görmek

Hayatınızda ki olumsuzlukları düşünmeli ve onları düzeltmek için zamanı iyi kullanmanızı tavsiye eder. Yaşamınızdaki kötü giden şeyleri süzgecinizden geçirip anlamaya çalışmalı ve tekrar yaşanmaması için dikkatli olmanıza işarettir. Zamanı iyi kullanmayı, aile ilişkilerinde kırıcı olmamayı, gelecek için yaptığınız plana uymanızı söyler.

Rüyada Takvim Yaprağı Koparmak

Rüyasında takvimin yaprağını kopardığını gören kişinin, önüne çıkan fırsatları iyi değerlendireceğine, şansının yaver gidip her işte başarılı olacağına, hayallerine ve hep yapmak istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada takvim yaprağı yakmak ,çok çalışkan olduğunuza ve bitirilmesi çok zaman alacak işleri bile kısa sürede bitireceğinize delalet eder. Çekilen çile ve sıkıntılarınızın yakın zamanda düzeleceğine ve huzurlu bir hayata kavuşmaya yorumlanır.

Rüyada Takvim Yaprağı Toplamak

Rüyada takvim yapraklarını topladığını gören kimsenin, büyük bir umutla ve sevinçle beklediği şeyin zamanında gelmeyeceğine aksilikler yaşanacağına yorumlanır. İş yerinde mevki, iş başvurusunun yanıtının gecikmesi yada herhangi bir şey olabilir.

Rüyada Takvim Asmak

Rüyada takvim astığını görmek, işlerinizin başından aşkın olacağına, bereketli ve hayırlı bir yıl geçireceğinize ve olumlu gelişmeler olacağına işarettir.

Habersi.com / Rüya Tabirleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir