ÖZEL ÖNERİ

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı

Genellikle mutluluk çubuğu olarak bilinen penis protezi, penise takılabilen ve dışarıdan kontrol ile sertleştirilebilen bir cihaz türüdür. Sanılanın aksine penil protez kullanan hasta sayısı oldukça fazladır. Sertleşme sorunu yaşayan neredeyse her erkek bu operasyon için uygundur. Penis protezi ameliyatı için ilk koşul, kalıcı ve gelişmiş bir ereksiyon sorunudur.

 Penis Protezi Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

 Aynı zamanda erektil disfonksiyon için birçok tedaviyi denemiş ancak yeterli sonuç alamamış hastalarda da kullanılabilir. Günümüzde etkili bir medikal sertleşme sorunu tedavisi olmadığı düşünülürse, penil protezin önemi daha net şekilse anlaşılacaktır. Çünkü bu tedavi yöntemi iktidarsızlık sorununun çözümünde son adımdır. Etkileri de aynı derecede etkili ve geri döndürülemezdir.

 Sertleşme Sorunu Tedavisi İçin Protez Ameliyatı Nihai Çözümdür

 Penis protezi yardımıyla sertleşme sorunu tedavisi etkili bir şekilde yapılmaktadır. Ancak bu tedavi sürecinin gerçekleşebilmesi için hastanın öncelikle diğer sertleştirme işlemlerinde başarısız olması gerekir. Sertleşme sorununun çözümünde penis protezleri yanında başka bir tedavi yöntemi çözüm olarak görülemez.

 Vakum terapi cihazları ile ereksiyon tedavisi birçok iktidarsız erkek tarafından denenmiştir. Sertleşme ilacı tedavisi, ereksiyon iğnesi tedavisi, iç idrar yollarını hedef alan ilaçlarla sertleşme sorunu tedavisi gibi tüm tedaviler tam olarak denendiğinde ve yeterince etkili olmadığında penis protezi ameliyatı devreye girer.

 Mutluluk Çubuğu Protezi Ne Arzuyu Ne De Orgazmı Değiştirir

 Mutluluk çubuğu; libido, boşalma ve diğer işlevleri etkilemez. Protez kişinin erken boşalma veya cinsel direnç gibi problemlerini etkilemez. Penisin sinir hatlarını etkilemediği için cinsel haz normaldir. Ancak protez sonrası alınabilecek haz elbette farklı olacaktır çünkü ereksiyon olamayan kişinin vajinaya girememesi zevki etkiler. Protez sertleşme sorunu tedavisi sonrası sahip olunacak mükemmel işlevlere sahip bir penis, sizlere hayallerinizdeki zevk dolu cinsel deneyimi sınırsızca yaşatacaktır.

 Penis Protezi Ameliyatı Uzman Hekimlerce Yapılmalıdır

 Uzman hekimlerce tam teşekküllü kliniklerde yapılmayan ameliyatlarda sorunlar çıkabilir. Daha ucuz maliyetle protez takılması için yapılan bir yanlış sağlık kuruluşu seçimi hayatınızı karartabilir. Yurt dışından ithal edilen en kaliteli cihazların ve uzmanlarca yapılan ameliyatların bir maliyeti vardır. Operasyondan önce, güvenilmez yerlerden alınan şişirilebilir protezlerin imalatında ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Alanında uzman olmayan kişilerse dönüşü olmayan cerrahi hasar verebilirler. Sonuçta mutluluk çubuğu takım prosedürü iptal edilebilir.

 Bu gibi olumsuz durumların kulaktan kulağa duyulması, sertleşme sorunu tedavisi hakkında yanlış kanı sağlayabilir. Güvenilmez kliniklerde yapılan penis protezi ameliyatında ortaya çıkabilecek sorunlarda sağlık hakları ileri sürülemez. Bu bakımdan penis protezi tedavisinde gereken şüphesiz en önemli nokta, işlemin güvenilir kliniklerde uzman hekimler tarafından gerçekleştirilmesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir