RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yaltaklık Etmek Görmek

Son Güncelleme: 11.09.2020 00:51

Günümüzde en fazla yapılan şeylerden biriside budur. Bir kişi rüyasında birisine yaltaklık ettiğini görürse bu ne manaya gelir yorumu nedir? Tabirciler bu konuyu iyiye mi yormuşlar yoksa bu rüya için bizi bekleyen kötü gelişmeler mi var?

Bu rüyayı anlayabilmek için öncelikle kendinize bakıp acaba bende böyle bir şey var mı sorusunu sormalısınız. Sizde bu özellik varsa başka anlamlar ortaya çıkar yoksa ise daha başka şekilde yorumlanır.

Rüyada Yaltaklık Etmek Görmek Ne Anlama Gelir?

Dünya metaindan bir şey için bir insana yaltaklık etmesi, istenmeyen ve makbul olmayan bir rüyadır. Kendisinde olan ilmi öğrenmek için başkasının kendisine yaltaklık ettiğini gören kimsenin şerefe nail olmasına, dindeki doğruluğuna ve istediği şeye kavuşmasına işarettir.

Denilmiştir ki, yaltakçılık adetinden olan kimsenin rüyada yaltakçılığı kötü değildir. Ancak adetinde yaltakçılık olmayan kimsenin rüyası ise zillet ve hakarete işarettir. Tanıdığı bir kadın kendisine yaltakçılık etmesi düşmandan emin olmasına işarettir. Rüyada yaltakçılık ve yağcılık, cömertliğe, takvaya ve sadaka vermeye işarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir