RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Uyuklamak Görmek

Son Güncelleme: 16.09.2020 19:59

Rüyada uyukladığını görmek ne anlama gelir? İnsanları etkileyen büyük yığınlara zarar veren felaketleri ucuz atlatmaya yada korkusuz olmaya şeklinde yorumlanan rüyada uyuklamak ne demek?

Uyku ile uyumama hali arasında gelip gitme durumuna uyuklamak denir. Rüyada görülmesi durumunda ise çeşitli korkuların varsa bunlardan kurtulmaya, yanlış yolları bırakıp doğru yolu bulmaya, yoksulluktan çıkıp varlık sahibi olmaya ve zengin olmaya, ayrıca dönem dönem insanlığın başına gelen ve çok büyük zararlar veren, çeşitli bulaşıcı hastalıklar, kıtlık, doğal afetler gibi durumlardan kurtulmaya işarettir.

Hayırlı bir şekilde yorumlanan rüyada uyuklamak, rüyayı gören kişi için çok güzel ve pozitif gelişmelerin habercisidir. Hayatın zorluklarına karşı göğüs germeye, maddi açıdan durumunun çok iyi şekilde elinin bollaşmasına, sıkıntılarının ve dertlerinin son bulmasına delalet eder. Mutluluktan havalara uçacak gelişmeler olacağına, ne kadar kötü yönü varsa düzeleceğine ve düzelteceğine alamet eder.

Kısaca söylemek gerekirse, rahata ermeye, başarılı bir hayat sürmeye, psikolojik durumunun çok iyi olacağına, stresli durumlardan kurtulmasına, huzurlu bir şekilde hayatını idame etmeye delalet eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir