RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Ilık Su Görmek

Son Güncelleme: 25.09.2020 02:28

Rüyada Ilık Su Ne Demektir?

Tam olarak soğukla sıcak arasında olma durumunu belirten ılıklık rüyada görülürse pek hayra yorulmaz. İyi yönden açıklayan çoğu rüya yorumcusu genelde kişinin dünya hayatından çok ahiret işlerine yoğunlaşacağına şeklinde yorumlamışlardır.

Bu türden görülen rüyaların ne zaman görüldüğü rüyanın tabirini değişmesine sebep olmaktadır. Şöyle ki, rüya kış aylarında görülmüşse hayra yorulur fakat yaz aylarından görülürse sıkıntı çekmeye işarettir.

Daha açık bir şekilde ifade etmek gerekirse rüyada ılık su, ılık yemek, ılık hava vs. görmek; kışın hayra, yaz mevsiminde sıkıntıya işarettir.

Rüyada Ilık Su Görmek

Kişinin hedefine ve amacına ulaşmasına, işinde uzman olup her yerden teklif almasına, dertlerinin ve sıkıntılarının bitip feraha ereceğine delalettir. Sorunları biriktirdiniz ve çözümü devamlı erteleme yapıyorsunuz ama bunun size faydası olmayacaktır. En kısa sürede sorunlarınızın çözümü için çalışmalısınız. İnsanlara fazla güvenmemeniz ilişkilerinizde huzursuzluğa yol açmakta bu daha dikkatli olmalı belli etmemeye çalışmalısınız.

Rüyada ılık görmek, üzüntülerinin son bulup yüzünün gülmesine, canını sıkan şeylerden uzaklaşmaya, maddi durumunda iyileşmeye delalettir.

Rüyada Ilık Hava Görmek

Çok güzel şekilde yorumlanan rüyalardan biriside rüyada ılık hava görmektir. Aklınıza gelen ne kadar kötü huy varsa onlardan uzak sakin bir hayat yaşamaya işarettir. Bunlardan başka birde ılık bir havada gezmek işinizde ve evinizde huzur içinde bulunduğunuza, bütün dert ve kaygılarınızdan uzak yaşadığınıza işarettir.

Rüyada Ilık Su İçmek

Bir yerlerden işle alakalı büyük telifler alacağına, kötülüklerden ve kendisine gelecek zararlardan korunmaya, hem iş hemde aile hayatı için alacağı kararların doğru olacağına alamettir. Bekarların evlenmesine, beklemediği yerden kendisine gelecek olan paraya, mal mülk sahibi olmaya yorumlanır.

Rüyada Ilık Süt İçmek

Rüyasında birisinin ılık süt içtiğini görmesi, bıkmadan usanmadan çalışıp emek vermesinin karşılığını almaya ve bunların sonucunda istediği maddi kazanca ulaşmaya işaret eder. Bir başka yorumcuya göre ise etrafındakilerle çeşitli tartışmalar yaşamak olarak yorumlanmıştır.

Rüyada Ilıman Görmek

Ne soğuk, ne de sıcak olan yemek berekete, Ilık su içmek üzüntü ve kederin bir süre daha devam etmesine, ılık su ile yıkanmak sevinç ve mutluluğa delalet eder. Ilıman hava ifrat ve tefritten ( her türlü taşkınlıktan) uzak bir hayat yaşamaya, hayır ve berekete delalet eder.

Habersi.com / Rüya Tabirleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir