RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Cezve Görmek

Son Güncelleme: 14.09.2020 11:23

Rüyada cezve görmek ne demek? Birisi rüyasında cezve görürse bunun anlamı ve açıklaması nedir? Tüm tabirleriyle beraber rüyada görülen cezvenin yorumu bu yazımızda sizlerle.

Bu rüyayı açıklamaya geçmeden önce bilmeyenler için cezvenin anlamını burada açıklayıp daha sonra ise yorumlara hep beraber bakalım arkadaşlar. Cezve, insanların genelde kahve pişirmek için kullandığı saplı çok büyük olmayan kapa verilen isimdir.

Rüyada cezve görmek genelde dedikoduyla, kötü sözlerle ve söylentilerle yorumlanır. Kimi tabirciler kişinin üzüleceğini, istemediği olaylarla yüzleşmek zorunda kalacağını ve bunun kendisinde bir takım psikolojik sorunlara yol açacağını söylemişlerdir.

Rüyada Cezve Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyayı gören kişinin çok üzüleceği durumlarla karşı karşıya kalacağını, kendisi hakkında bazı kişilerin dedikodu çıkaracaklarını ve toplumda hoş karşılanmayacak ithamların kendisine yöneleceğine delalet eder.

Cezvenin neyden yapılmış olduğuna ve rengine göre de bazen yorumlar değişiklik göstermektedir. Mesela rengi güzelse, yaşadığınız bu sorunlardan sonra müjdeli haberler alacağınıza yorumlanır.

Rüyada Bakır Cezve Görmek

Rüyada bakırdan yapılmış bir cezve görmek, yukarıda yazdığımız sıkıntılı zamanlardan sonra çok sevineceğiniz haberler alacağınıza yorumlanır. Bir başka tabire göre de, toplum tarafından sevilen itibar edilen bir kişi olacağınıza, saygınlık kazanacağınıza delalet eder.

Rüyada Cezve Satın Almak

Rüyada cezve almak, rüyayı gören kişinin tüm sıkıntılarının ve dertlerinin son bulacağına, uzun süre huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder. Ayrıca başına gelen bu zor dönemlerden sonra yaşama sevincine yeniden kavuşacağına, mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada Cezvede Kahve Yapmak

Kavuşma anlamı içeren bir rüyadır. Uzakta olan sevdiği bir kişi ile kavuşacağına ve bu durumun kendisini çok mutlu edeceğine alamet eder. Bazıları ise rüyada cezve içerisinde kahve yapmayı, göremediği ve aklında olan birisini görmekle, eski günleri yad etmekle yorumlamışlardır.

Rüyada Boş Cezve Görmek

Büyük çabalarla ve zorluklarla uğraştığı bir işten netice alamayacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hep olmasını istediği yada olması için çabaladığı bir şeyden yada iş hayatında umduğu şeyi bulamayacağı da anlamları çıkarılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir