GÜNCEL HABERLER

Herson'dan büyük tahliye gündemde: Rus komutan "Zor kararlar alabiliriz" derken neyi kast etti?

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak habersi.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Habersi gazete veya bir ajans değildir!

Ukrayna’yı işgale devam eden Rusya’nın nükleer saldırı gerçekleştirme ihtimali gündemde olmaya devam ediyor. Moskova yönetiminin aldığı kısmi askeri seferberlik kararı ile birlikte yüz binlerce yedek askeri göreve çağırması, Putin’in savaşı topyekün hale getirme hamlesi olarak değerlendiriliyor.

Rusya’nın ilhak ettiği 4 bölgeden biri olan Herson’da Rus güçleri oldukça zor duruma düştü. Rusya Devlet Başkanı Putin, savaştaki son durumu görüşmek için kurmaylarını acil toplantıya çağırdı. Toplantının artan tehditler sonrası yüz yüze gerçekleşmeyeceği öğrenildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Rusya Devlet Başkanı Putin, Ural Dağları’ndaki sığınağında olabilir.

Öte yandan Putin, acil bir kararın çıkarılması için Senato’nun tüm gece boyunca açık olması talimatını verdi.

Ukrayna’nın Herson’u geri almak için çabaları sürerken Rusya ise 60 bin sivilin tahliyesi için harekete geçti. ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/hersondan-buyuk-tahliye-gundemde-rus-komutan-zor-kararlar-alabiliriz-derken-neyi-kast-etti-haber-422114

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/hersondan-buyuk-tahliye-gundemde-rus-komutan-zor-kararlar-alabiliriz-derken-neyi-kast-etti-haber-422114

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir