ÖZEL ÖNERİ

Beşiktaş -Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat kaçta? İddaa Oranları Kaç?

2022/2023 sezonuna bomba gibi giriş yapan iki ezeli rakibin karşı karşıya gelecek olduğu Beşiktaş- Fenerbahçe maçı, yeni sezonun ilk derbisi olma özelliği taşırken, iki takımın da taraftarları bu dev derbiyi büyük bir heyecanla beklemektedir.

Sezona ligde harika bir başlangıç yapan ve oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, Valerien Ismael yönetiminde iyi çıkışını sürdürmeyi ve bu derbi maçını da kazanarak harika bir moral ve hava yakalamayı planlamaktadır.

Resmi Pokerklas giriş websitesi ile değişen giriş adreslerine ve kullanılan güncel domaine web ve mobil üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe ise özellikle hücum anlamında bu sezon gerek Avrupa Elemelerinde gerek şimdiye kadar ligde oldukça golcü kimliğiyle ön plana çıkarken, ligde oynamış olduğu 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, attığı 15 gol ile dikkat çekmektedir.

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş- Fenerbahçe maçı ne zaman? Sorusu, özellikle yeni sezonun ilk derbisini merakla bekleyen tüm futbolseverlerin araştırdığı bir soru olurken; Türkiye Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında ve 2 Ekim Pazar günü saat 20.00’da oynanacak olan Beşiktaş- Fenerbahçe maçı, PokerKlas Sitesinden yayınlanacak.

Yeni Transferler İle İlk Derbi

Bu sezon hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe, birbirinden önemli transferlere imza atarak kadrosunu güçlendirirken, bu yeni transferler ile oynanacak olan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi, transferlerin heyecanıyla da birlikte taraftarları oldukça heyecanlandırmaktadır.

Beşiktaş bu sezon özellikle yapmış olduğu Nathan Redmond, Delle Alli, Wout Weghorst ve Romain Saiss transferleri ile adeta bir Premier Lig takımı kurarken, bu isimlerin derbi performansı oldukça merak edilmektedir. Fenerbahçe’de ise Joshua King, Joao Pedro, Michy Batshuayi, Willian Arao, Lincoln, Luan Peres, Gustavo Henrique, Ezdzhan Alioski ve Emre Mor gibi oldukça önemli transferler yeni sezona damga vuracak gibi gözüküyor.

Özellikle 3 büyükler için oldukça hareketli geçen 2022/2023 yaz transfer dönemi, çok önemli isimlerin takımlara katılmasına vesile olurken, bu sene ligin ne kadar çekişmeli ve keyifli geçeceğinin de sinyallerini veriyor.  Yeni transferleri ile yeni sezona oldukça iyi başlayan iki takımın da taraftarları, yeni transferlerin boy göstereceği bu derbi mücadelesini iple çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir