ÖZEL ÖNERİ

Azzurri Road to Wembley

Azzurri Road to Wembley filmi hakkında detaylı bilgiler incelenecek olduğu zaman İtalya yapım olarak gözlenmektedir. Tam 61 dakika boyunca film severleri ekran başına kilitlemeyi başaran film ise sevenleri için hem belgesel hem de spor kategorisinde ön plana çıkmaktadır.

Oyuncu kadrosu ile herkesi kendisine mest ederken 2021 yılı yapım kısa sürede en çok izlenenler arasında yer almayı da başarmıştır. Asıl adı Gök Mavililer olarak öne çıkan filmde yer alan tüm oyuncular o kadar üstün performans sergiliyor ki gören herkesi adeta kendisine hayran bırakıyor.

Resmi Pokerklas destek websitesi ile değişen giriş adreslerine ve kullanılan güncel domaine web ve mobil üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Azzurri Road to Wembley Konusu

Azzurri Road to Wembley konusu genel anlamda incelenecek olduğu zaman Mancini isimi karakterin Azzuri ilk maçı sırasında İngiltere sınırlarına karşı final maçı meydana gelen süredeki muzaffer yolculuğun izini süren bir belgesel olduğu gözlenmektedir. Azzuri tam bir ay boyunca bir topluluk olarak yaşamayı seçmiştir. Bu süreçlerde hayallerinden sevinçlerine acılarından umutlarına kadar her ne varsa her bir detayı kameralarsa açan kahramanların sesleri ile anlatan bir macera olmaktadır.

Hem mavi rüya hem de Wembley’e giden yolculuk olarak da öne çıkan bir durum olurken FIGC ile beraber Avrupa Şampiyonası sırasında hemen önceki günlerde yayını yapılan 4 bölüm sayesinde milli takımın Avrupa Şampiyonasına yaklaşma oranlarını anlatabilmek için bir yıl önce başlatılmış olan bir projenin tamamlanması olarak yer alır. İlk genelci olan ağın en önemli zaman dilimlerinden birisinden olmaktadır.

Pokerciyiz.biz sizlerle

Azzurri Road to Wembley Oyuncu Kadrosu

Azzurri Road to Wembley oyuncu kadrosu genel olarak incelenecek olduğu zaman;

  1. Nicolò Barella
  2. Leonardo Bonucci
  3. Giorgio Chiellini
  4. Daniele De Rossi
  5. Gianluigi Donnarumma
  6. Alessandro Florenzi
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir