ÖNERİLER

Sarıyer Özel Franke Onarım-Montaj Servisi!


Franke, marka olarak kalitesiyle, donanımıyla ve son yıllarda ev teknolojisiyle en çok tercih edilen markalar arasına girmeyi başarmıştır. Özellikle lüks rezidansların, son yıllarda yapılan tüm site tarzı evlerin ankastre mutfaklarının en çok kullanılanı Franke. İstanbul genelinde verdikleri hızlı ve güvenli hizmet ile müşterilerine beklenenden fazlasını sunuyor. Örneğin İstanbul’da 7/24 özel servis veren firmalar arasında yer alıyor. Bulaşık makineniz su akıtıyorsa, çamaşırlarınız makinede kilitli kaldıysa ya da buzdolabınız yeterince soğutmuyorsa, bütün bu sorunlarınız için firmanın sitesine girerek size en yakın özel servisi arayabilir ve çok kısa sürede sorununuzu çözebilirsiniz.

Müşterilerin memnuniyetini ve kaliteye üst düzeylere taşımış Özel Sarıyer Franke Servisi yetkilileri orijinal Franke yedek parça kullanımıyla kalmayıp tercih ettiğiniz takdirde, 1 yıl boyunca parça ve işçilik gibi hizmetlerini ücretsiz olarak yerine getirme garantisi sunuyor.

Gün içinde sürekli gezici araçlarıyla, hemen her bölgede bulunan servis ofisleriyle ve uzman teknik kadrosuyla sizin konforunuz ve eşyalarınız için özenli olarak çalışmaktadırlar. İstanbul’un neresinde oturursanız oturun, özel Franke Teknik Servis size en yakın yerden, en kolay şekilde hizmetinizde olacaktır.

Özellikle Franke marka buzdolabı, klima, ankastre ürünler, bulaşık ve çamaşır makinesi, fırın, kurutma makinesi gibi ürünleriniz için, İstanbul Avrupa yakasının her bölgesine teknik servis imkânı bulunan nadir firmalardan biridir.

Website: Onarimmerkezleri.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir