RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Veba Görmek

Son Güncelleme: 22.09.2020 02:54

Rüyada veba görmek ne anlama gelir sayfamızda, çok nadir görülen ve eskiden milyonlarca insanın ölümüne yol açmış veba ile ilgili rüyaların yorumlarını okuyacaksınız.

Rüyada Veba Görmek

Rüyada veba görmek, yakın bir ilişki veya kariyer durumu gibi çok geniş bir sorunla karşı karşıya olduğunuzu gösterir. Rüyada veba görülmesi, uyuz hastalığına işarettir. Rüyada bir şehirde veba hastalığının görülmesi, devlet başkanı tarafından o şehre yapılacak işkenceye işarettir. Bazen veba, kabre, dinde olmayan şeylere işarettir.

Rüyada görülen veba hastalığı, işinizde can sıkıcı bir aksaklık olacağına ve karınız yüzünden sefil bir yaşam süreceğinize delalet eder. Kendinizi veba hastalığından kurtulmaya çalışırken görüyorsanız, o zaman ustaca manevra yapabilir ve işlerinizi çözebilirsiniz. Hastalanmaktan kaçınmaya çalışan bir rüyadaysanız, aşılmaz görünen bazı üzüntüler sizi rahatsız edecek.

Rüyada Veba Olduğunu Görmek

Rüyada veba olmak, gerçekte başınıza gelecek olan zorluklardan korkmanıza gerek olmadığını gösterir. Vebayı kapmaktan kaçınmaya çalıştığınızı görürseniz, asla korkmadığınız gerçek hayat sorunu başınıza gelecektir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir