RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Tavaf Görmek

Son Güncelleme: 13.09.2020 06:21

Rüyada Tavaf Görmek Ne Anlama Gelir?

Hac yada umre dönemlerinde Kabeyi saat yönünün tersine 7 defa dolaşmaya verilen isim olan tavaf, rüyada görülürse günahları için tövbe etmeye, varsa bir adağı onu gerçekleştirmeye şeklinde yorumlanmıştır.

Rüyada tavaf görmeyi sizlere birer kelime ile anlatmak gerekirse aşağıdaki şekilde olacaktır.

1- Çok önemli bir işe gerekli mevkiye gelmeye,
2- Adağı varsa yerine getirmeye,
3- Allah(c.c)’a tövbe etmeye,
4- Cehennemden kurtulmaya
5- Bekarların evlenmesine,
6- Zenginliğe,
7- Borçlarını ödemeye,
8- Korkularından emin olmaya,
9- Sıkıntılardan ve sizi zorlayan durumlardan kurtulup rahata ermeye işarettir.

Kadının, erkeğin yahut başka bir şeyin etrafında tavaf ettiğini görmek ona aşırı sevgi besleemeye ve akılsızca yapılan işlerden dolayı dünyalık ve uhrev” zarara uğramaya delalet eder.

Rüyada Tavaf Yapmak

Rüyada Kabeyi tavaf yaptığını görmek, şimdiye kadar evlenmemiş bekar biriyseniz artık evleneceğinize, dinin gereklerini yerine getirmeye ve doğru yolda olmaya delalettir.

Ayrıca yine rüyada tavaf etmek, asi olan ve dininin gereği olan şeyleri yerine getirmediği için pişman olup tövbe etmeye, ticari faaliyetlerini büyütmeye, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Rüyada tavaf yapamamak ise, her zaman helalinden kazanmaya ve yemeye, işlerini büyütüp başka işlere el atmaya, herkesin zarar gördüğü zamanları zararsız kapatmaya yorumlanır. Rüyada Kabeye gidip tavaf yapamamak, dertlerden sizi yoran üzülmenize sebep olan şeylerden kurtulmaya, müjdeli haberler alacağınıza, güzel günlerin sizi beklediğine işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir