RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Tamirci Görmek

Son Güncelleme: 06.09.2020 22:25

Rüyada Tamirci Görmek Ne Anlama Gelir?

Tamirat işini gerçekleştiren kişilere veya tamir işini yapan bundan para kazanan çalışanlara verilen isimdir tamirci. Rüyada tamirci görmenin anlamı ve yorumu nedir? Birisi rüyasında tamirci görürse yada tamirci olduğunu görürse bu ne demek? Tüm tamirci ile ilgili görülen rüyalar bu yazımızda.

Rüyada tamirci görmek, rüyayı gören kişinin belli sorunlarla yada herhangi bir sebepten dolayı kavgalı olduğu birisiyle bu sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Yine rüyada tamirci görmenin bir başka açıklamasında, kişinin ailesinde yada çevresinde yaşayacağı sıkıntıları bir başkasının aracı olması sayesinde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada tamirciye gitmek, maddi anlamda ve manevi yönden bütün sorunlarınızdan kurtulacağınıza, sıkıntılarınızı size akıl verecek birisi sayesinde atlatacağınıza delalet eder.

Rüyada tamirciye para vermek yakında elinize büyük miktarda para geçeceğine işarettir. Bu paranın kendisinin devamlı kafasında olan ve kendisini yoran sorunlar için yardımcı olacağı tabirciler tarafından belirtilmiştir.

Rüyada tamirci olmak yada tamirci olduğunu görmek, örünün sonuna kadar maddi ve manevi anlamda sıkıntısız bir hayat geçireceğine işarettir. Yapacağınız yatırımlarda olumlu sonuçlar alacağınız şeklinde de başka bir yorum yapılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir