RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Sövmek Ne Anlama Gelir?

Son Güncelleme: 03.09.2020 21:23

Rüyada sövmek ne anlama gelir? Pek tasvip edilmeyen bir şekilde ve toplum tarafından ahlaken hoş karşılanmayan rüyada küfür etmek ne demek? Çeşitli konularla beraber sövmek ve küfretmenin anlamı ve yorumuna bakacağız.

Belki tanıdığınız belkide hayatınızda hiç görmediğiniz birisi ile karşılaşacağınız sorunlardan kaynaklanan kötü bir dönem geçireceksiniz. Bu dönem içerisinde çok sıkıntı çekecek, üzüleceğiniz olaylar yaşayacak, aklınız bu olayda olduğu için önemli işlere odaklanmayacak, fırsatları kaçıracaksınız.

Bu yüzden sövdüğünü gören kişi dikkat etmeli, akıllıca hareketler yapmalıdır. Aksi durumda hem maddi hemde manevi çok büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sövmek görmek, her şey iyiye giderken ani bir şekilde yaşanan kötülüğe işarettir. Başınıza gelecek olan her türlü bela, sıkıntı ve melanet ile tüm güzel şeylerin yok olacağına delalet eder. Bu sebeple rüyayı gören kişinin çok bunalımlı, stresli ve gözüne uykunun girmediği günleri geçireceğine alamet eder. Bazende konuşarak çözülemeyen mevzuların mahkemelere çıkılarak halledilmeye çalışılmasına işaret ettiği belirtilmiştir.

Rüyаdа sövmek, sövülen kimse için zillete, söven kimse için de, izzete işаrettir. Ancаk аdi bir аdаmın iyi bir kimseye sövmesi, söven kimseye sövülen kimse tаrаfındаn bir belа erişir. Bir kimse rüyаdа birisinin kendisine sövdüğünü görse, o kimse tаrаfındаn eziyet ve cezа görür. Ancаk sövülen kimse sonrа ondаn intikаmını аlır.

Bаzı tаbirciler, sövülen, kimsenin söven kimse üzerinde bulunаn hаkkınа işаrettir dediler. Rüyаdа küfretmek öldürmeye işаrettir. Rüyаdа itааt etmesi gereken ve kendisine ihsаn ve yаrdımdа bulunаn bir zаtа sövmek, аnа bаbаyа аsi olmаyа ve Allah (C.C.)dan yüz çevirmeye veyа rüyаdа sövmüş olduğu kimseye itааt etmemeye işаrettir.

Rüyada Haşa Allah(c.c)’a Sövmek

Öncelikle şunu söyleyeyim kimsenin böyle bir rüya görmesini istemem ama rüyada Allah(c.c)’a küfrettiğini görmek, o kişinin başının beladan kurtulmayacağına, ailesi ile tartışmalar yaşamasına ve aralarının bozulmasına işarettir. Ayrıca bu moral bozukluğu ile kendini aşırı yorgun hissetmesine, aklı bu konularda olduğu için kendisini işine verememesine, tamam bu iş oldu dediği planlarının da birisi tarafından baltalanmasına alamet eder.

Rüyada Babaya Sövmek

Rüyada babaya küfür etmek, çeşitli konularda (bu iş olur yada başka bir şey olur) çok güvenilen kendisine her zaman yardım etmiş birisinden yardım gelmemesine, bunun işleri daha kötü hale getirmesine işarettir. Rüya sahibinin kişilere artık güvenerek iş yapılmayacağını fark etmesine ve daha dikkatli davranmaya delalet eder.

Rüyada Anneye Sövmek

Rüyada anneye küfür etmek, yorumu çok iyi şekilde yapılmaz çünkü kişinin kendisini millet karşısında küçük düşürecek durumlara düşmesine işarettir. Bunun nedeni ise sevilmeyen kötü olaylara bulaşmaya, kirli işlere girmeye delalet eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir