RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Sivrisinek Görmek

Son Güncelleme: 05.09.2020 19:41

Rüyada Sivrisinek Görmek Ne Anlama Gelir?

Özellikle sıcak havalarda kan emmek için vızıltı çıkararak yaklaşan ince uzun bacaklı hayvanlara sivrisinek denir. Yazdığımızdan da anlaşılacağı gibi, bir düşmana delalettir. Size, etrafınıza kin besleyen yada yapısı böyle olan bir kişinin zarar vermesi, şiddete başvurması demektir.

Bir başka yoruma göre rüyada sivrisinek görmek, kötü niyetli insanların sizin çalışma şevkinizi ve başarılı olma hırsınızı tüketeceğine alamettir. Size gelen saldırılara karşı koyma girişiminizin boşuna olacağına yorumlanır ve bu insanların sizi kullanacağını gösterir.

Sadece kelimelerle açıklaması ve yorumu yapılması gerekirse şunları yazmak gerekir.

1- Sizin zor zamanınızı ve en kötü olduğunuz anı kollayan fırsat düşkünü birisine,

2- Yüzünüze gülüp arkanızdan türlü türlü dolaplar çeviren birine,

3- Ne kadar kötü durumda olursanız olun size hiç bir şekilde acıması olmayacak bir kişiye,

4- Sizin ne kadar canınız yanarsa yansın hep daha fazla olmasını isteyecek kadar gözü dönmüş bir düşmana delalettir.

Rüyada Sivrisinek Isırması

Rüyada sivrisinek tarafından ısırıldığını görmek, iki şekilde yorumu yapılmıştır. Birincisi, eski erkek arkadaşınızın yada kız arkadaşınızın size ziyarete geleceğine ve bunun sonucunda istenmeyen olaylarına yaşanacağına, bu kişiler tarafından devamlı rahatsız edilmeye işarettir.

İkincisi, sizin çok sevdiğiniz güvendiğiniz veya dost bildiğiniz birisinden ihanete uğramaya delalettir. Paranızın ve huzurunuzun bu kişinin hilelerinde ve davranışlarından dolayı azalmasına alamet eder.

Rüyada sivrisinek görmek, sizi bekleyen sorunların çokluğuna ve etrafınızdaki kişilere dikkat etmenize yorumlanır. Ailevi konularda yakınlarınız ile anlaşmazlıkların çıkmasına ve tartışmalar yaşanmasına alamettir.

Rüyada Sivrisinek Öldürmek

Rüyada sivrisineği öldürdüğünü görmek, belli zorluklardan geçmeye ve sonunda aradığınız mutluluğu bulmaya işaret eder. İstenmeyen durumları veya kişileri hayatınızdan zorda olsa çıkarmaya çalışmaya ve sonunda onlardan kurtulmaya alamettir. Başarının, mutluluğun ve esenliğin tadını çıkarmaya başlayacaksınız.

Rüyada Sivrisinek Yemek

Bir rüyada kişinin sivrisineği yediğini görmesi, istenmeyen şekilde helal olmayan kazanca delalet eder. Bir başka yoruma göre ise, hayırlı bir kısmete, işlerin yoluna girmesine tabir edilmiştir.

Rüyada Sivrisinek Sürüsü Görmek

Bu rüya sizi çevreleyen düşman sayısının düşündüğünüzden çok daha fazla olduğunu anlatmaktadır. Etrafınıza daha dikkatli bakmayı denerseniz, bu kişileri rahatça fark edebilirsiniz. Bazılarına göre ise, sizin sevmeyeceğiniz çok boş olan işleri temsil etmektedir. Hastalığa yakalanmak yada zorluklarla boğuşmak da bir diğer yorumudur.

Habersi.com / Rüya Tabirleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir