RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Sini Görmek Ne Anlama Gelir?

Son Güncelleme: 11.09.2020 00:50

Rüyada Sini Görmek

Genelde yemek yemek için kullanılan ama bir şeylerde taşıyabileceğiniz bakırdan yada gümüşten yapılan geniş tepsiye verilen isim olan sini rüyada görülürse, yeni tekliflerin ve fırsatların ayağınıza geleceğinin habercisidir.

Yakın zamanda önünüze gelecek olan fırsatların uzun süre hayatınıza etki edeceğine ve geleceğinizin çok parlak olacağına yorumlanır. Küçük sini görmek ise kısa süreli kazanç anlamına gelir.

Bir sini satın aldığını ve yahut birinin kendisine verdiğini veya bulduğunu gören, öyle bir kadına veya hizmetçiye sahip olur. Siniyi kaybettiğini gören, onları da kaybeder. Sininin kırıldığını görenin esi veya hizmetçisi ölür. Bir başka rivayete göre de: Rüyada sini görmek, hizmetçiye işarettir. Rüyada bir sini satın aldığını göre kimse, bekar ise evlenir.

Rüyada Sini Almak

Rüyada sini satın aldığını görmek, bazı yorumculara göre aile içerisinde yaşanacak olan tartışmaların ve problemlerin habercisidir. Bir kısım rüya tabircisine göre ise, hayatınızda hiç görmediğiniz ve tanımadığınız birisinden çok önemli olan bir bilgi alacağınıza delalettir.

Rüyada sini görmek, hizmetçiye işarettir. Eğer sini temiz ve parlak ve yeni ise hizmetçi, güzel ve kibirli; eğer kirli, lekeli ise, çirkindir.

Rüyada Altın Sini Görmek

Rüyada altın tepsi görülmesi, muhteşem başarılara sahip olacağınıza alamet eder. Ayrıca karşınıza çıkan tekliflerde ve fırsatlarda çok iyi düşünerek en doğru kararı vereceğinize işaret eder. Şansınızın hep yanında olmasına ve bu sayede çok başarılı bir hayat geçireceğinize yorumlanır.

Rüyada Sini Sattığını Görmek

Rüyada sini satmak, yetenekleriniz sayesinde çok para kazanmaya yorumlanır. Bazılarına göre ise, birisine vereceğiniz bilgiler sayesinde o kişinin bunu kullanıp çok para kazanmasına delalet eder.

Rüyada Sini Yıkamak

Kişinin rüyasında siniyi yıkadığını görmesi, yolunuza çıkan engelleri aşmaya, yada önceden ön görerek bunları yolundan çekmeye işaret eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir