RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Simit Görmek

Son Güncelleme: 06.09.2020 23:55

Rüyada Simit Görmek Ne Anlama Gelir?

Evli kimse için muhabbete, bekar kimse için dengi olan eşe, Kandil simidi sevinçli habere ve makbul olacak kulluğa delalet eder. Hayırlı kısmet, bolluk, paradır.

Rüyada simit görmek, az mala, bir rivayete göre, hayır ve nimete delalet eder. Elinde simit olduğunu ve fakat bunu yemediğini güren para artırır. Simidi yediğini görmek, kazandığını harcamakla yorumlanır. Birisine bir simit verdiğini gören o kimseye hayrı dokunur. Birinin kendisine simit verdiğini gören, o kimseden faydalanır.

Rüyada simitçi görmek, mal biriktirmeye veya münakasa ve mücadeleye işarettir.

Rüyada simit görmek, iyi söz ve sır ile yorumlanır. Simit yediğini görmek, bir sırrı öğrenmeye, birisine simit vermek, ona sırrını söylemeye, eğer simidi kadın verirse ilanı aşk etmeye, birisinden simit almak, onunla gizli bir iş konusunda konuşmaya işarettir.

Rüyada simit görmek kısıtlı olan ya da kişinin tabir yerindeyse kendi yağında kavrulmasına yetecek miktarda ama helal ve temiz kazanca delalet eder.

Rüyada simit görmek, evli kimse için muhabbete, bekar kimse için dengi olan eşe delalet eder. Simit rüyası hayırlı kısmet, bolluk ve bereketli para anlamına da gelmektedir. Bekar kadının simit görmesi dengi ve varlıklı bir kocaya işarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir