RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Sahur Görmek

Son Güncelleme: 06.09.2020 20:58

Rüyada Sahur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sahur yediginizi görmek, sagliginizin perhiz yapmaniza bagli olduguna ve sagliginiza daha dikkatli olarak bakmaniza ve çok yemek yemekten çekinmenize delalet eder.

Rüyada kendini sahurda görmek, tövbeye, yalancı birisi ile birbirinizi aldatmaya başlayacağınıza işarettir. Küfürbaz için sahur rüyası hidayette azlığa ve az rızka işarettir. Rüyanızda sahur yemeği yediğini görmek, yaptığınız veya yapacağınız iyiliklerin neticesi olarak bü­tün günahlarınızın affedileceğine, bütün günahlarınızdan kurtulacağınıza işaretle tabir olunur.

Bir kimsenin rüyada sahur yemeği görmesi, düşmanına hi­le yaparak yenmesine (galip gelmesine), asi ve günahkar biri için tövbe edeceğine, kafir olan biri görse, hidayetine ve ko­lay kazanılan fakat az bir rızka işaretle yorumlanmıştır.

Rüyada Sahur Yemeği Görmek

Berekete, kolay elde edilecek az bir rızka, tövbe ve hidayete yahut düşmana hile yapmaya delalet eder. Rüyada sahur yemegini görmek, düsmana hile yapmaga, asi ve günahkarlar için tövbeye, kafir için hidayete ermeye, az ve kolay kazanilan az bir rizka isarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir