RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Palyaço Görmek

Son Güncelleme: 25.09.2020 17:11

Rüyada palyaço görmek ne anlama gelir?

Rüyalar bize daha önce etki eden gördüklerimiz, duyduklarımız yada bizi etkileyen olayların yansımaları şeklinde gece uyuduğumuzda ortaya çıkarlar. Bir gün önce palyaçolar hakkında bir film izlemişseniz ve korku filmiyse rüyanızda görmenizde gayet doğal bir durumdur. Peki ya böyle bir şey olmadıysa neden görmüş olabilirsiniz?

Etrafınızda devamlı olan ve sizin ona çok değer verdiğiniz güvendiğiniz kişinin aslında böyle biri olmadığına ikiyüzlü birisi olduğuna işaret eder. Dikkatli olmalı başkalarının sizi kullanmasına izin vermemeli, sadece yapmak istediğiniz şeyleri yapmalısınız. Başkası istiyor diye zoraki yapacağınız şeyler ilerde size büyük zararlar verebilir.

Rüyada Palyaço Görmek

Geleceği düşünmeden yaşamak sizin yapınıza uygun değil. Her zaman ileriye yönelik adımlar atmalı ve bir işe karar verirken ince eleyip sık dokumadan başlamamalısınız. Size vereceğim tavsiyelerden biriside stresli zamanlarınızı eğlenceli etkinlikler yaparak geçiştirmeye çalışmalı, hayattan zevk almayı bilmelisiniz.

Bir kısım rüya tabirci ise işin daha başka yönünü alarak farklı bir yorum getirmişler. Başarılarla dolu bir hayata, çekilen zahmetin ardından mutluluğu bulmaya diye yorumlamışlardır. Fakat bende dahil birçok yorumcu işin aslının böyle olmadığını uyarı niteliğinde bir rüya olduğunu size söylemek isterim.

Rüyada palyaço görmek, ölüm gibi kötü haberler alacağınızın alametidir. Sizi bir dizi kötü olaylar, içinden çıkamayacağınız zor günler beklemektedir. İçinize attığınız, kimseyle paylaşamadığınız dertlerinizin sıkıntılarınızın bir yerde patlamasını yaşayabilirsiniz.

Rüyada Palyaço Olmak

Kötü bir şekilde yorumlanmış, çok üzüleceğinizi ve sıkıntılı zamanların sizi beklediğine işaret edilmiştir. Rüyada palyaço olduğunu görmek, sizi bekleyen zor zamanların ve bu durumlar yüzünden içinizde yaşayacağınız anlam karmaşalarının işaretidir. Bu kötü günlerde karakteriniz gereği çok düşünceli olacak, dertlerinizi kimseye söylemeyeceksiniz. Biraz daha akıllı hareket etmeli sizi anlayan birileri ile konuşmalı, içinizi ona dökmelisiniz.

Rüyada Palyaço Makyajı Yapmak

Sizin hoşunuza gitmeyen olaylara karşı daha yapıcı davranmalı, çok fazla tepki göstermemeye dikkat etmelisiniz. Hayatınızın yolunda olduğunu sahte gülümsemelerle ve dünya umurunda değilmiş tavırlarınızla saklamaya çalışıyorsunuz ama derinlerinizde yatan acılar sizin psikolojinizi bozabilir. Dikkatli olmalı, bu tavrınızdan vazgeçmeli, konuşacak sizi anlayacak birilerini bulmalısınız. Bir diğer yoruma göre ise, etkisini uzun süre üzerinizden atmayacağınız bir sevgiliye işarettir.

Rüyada Palyaço Kıyafeti Giymek

Hareketlerinize dikkat etmeli, sizi insanların diline düşürecek hatalar yapmamaya özen göstermelisiniz. İnsanların alay edeceği, toplum tarafından hoş karşılanmayan eylemler içerisinde bulunabilirsiniz. Kötü sonuçları olacak, yapmayı istediğiniz ama öğrenildiği takdirde size olumsuz etkileri olacak şeyleri iyice düşünmeden yapmamalısınız.

Rüyada Palyaço Tarafından Kovalanmak

Gerçek kişiliğini ortaya çıkarmamış yada sizin bilmediğiniz birilerine karşı olmanız anlamı çıkmaktadır. Etrafınızda size iyilikten çok zarar verecek, size çok yakın davranan, sizi eğlendiren onun yanındayken mutlu olduğunuz birilerine karşı dikkatli olmanız gerekmektedir. Bir palyaçodan kaçmak, size para kaybettirecek, kötü işlere sizi sokacak, içinden çıkılmaz sonuçlara olan bir takım şeyleri size güzel göstererek yönlendirmeye çalışacak birilerine karşı dikkatli olmalısınız.

Habersi.com / Rüya Tabirleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir