RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Misvak Görmek

Son Güncelleme: 08.09.2020 18:50

Rüyada Misvak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada misvak görmek, iki farklı şekilde yorumlanır ki bunlardan ilki sizin için hayırlı gelişmelerin habercisidir. İkincisinde ise, kişinin ailesine karşı kötü davranışlara gireceğine işaret eder. Tüm bunların ışında rüyada görülen misvak ne demek daha geniş şekilde açıklayalım.

Rüyada görülen misvak İslami açıdan değerlendirilirse, kişinin dindar olduğunu ve ailesine karşı cömert olacağını söyler. Yeni nesil tabircilere göre ise, hırsızlıkla suçlanma gibi durumlarla karşı karşıya kalınacağını belirtmişlerdir.

Dişlerini misvakla temizlediğini görmek sünnet-i seniyyeye uymaya, akrabalara iyilik edip, onların sıkıntılarına katlanmaya, misvak kullanırken dişlerinin kanadığını görmek günahlardan kurtulmaya yahut halkın gıybetini yapmaya işarettir.

Misvak yahut diş fırçası kullanmak lüzumsuz söz söylemekten kaçınmaya, borcu ödemeye, günahlardan temizlenmeye, sözünü yerine getirmeye, kişiyi Allah’a -c.c.- yaklaştıracak amellere delalet eder. Küfürden sonra İslam’a, kadının hamileliğine, eşler arasındaki sevgi ve yakınlığa yahut bekar kadının evlenmesine delalet eder.

Bir kimse rüyada misvak kullandığını görse, misvak kullandığı, onunla dişlerini temizlediği miktarca, Resulullah (S.A.V.)in Sünnet-i seniyesini yaşamaya ve akrabasına iyilik etmeye ve onların külfet ve meşakkatlerine tahammül etmeye işarettir.

Misvak kullanarak dişlerinin kanadığını gören kimse, günahlardan kurtulur. Bazen de bu rüya günahları biriktirmeye, aile halkına eziyet etmeye ve onların mallarını almaya işarettir. Misvak kullandığı zaman dişlerinden kan aktığını gören kimse, halkı gıybet eder. Misvak kullanmak, sözden kaçınmaya, bazen günahtan temizlenmeye, borcu ödemeye, bazen de kisiyi Allah-u Teala Hazretlerine (C.C.) yaklaştıracak amele ve vaadini yerine getirmeye, bazen de zevcenin hamileliğine ve bekar kadının evlenmesine işarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir