RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Isırgan Otu Görmek

Son Güncelleme: 10.09.2020 11:56

Çayı, baharatı hatta yemeği ve çorbası bile yapılan yapraklı, ülkemizin her bölgesinde yetişen ısırgan otunu rüyada görmek ne demek? Birisi rüyasında ısırgan otu yediğini görürse bu neye işarettir. Hepsi ve daha fazlası bu yazımızda sizlerle.

Bu işi yapan ünlü yorumcuların büyük bir kısmı ısırgan otunu pek hayırlı olarak görmezler. Rüyayı gören kişinin üzüleceği, hoşuna gitmeyeceği lafları duyacağını, birilerinin devamlı kendisini çekiştirdiğini, bunu duyduğunda moralinin çok bozulacağını anlatır bu rüya.

Başka birilerine göre ise, yukarıda yazdıklarımızın tam tersi olacak şekilde yorumu yapılmıştır. Karşısına çıkacak engelleri bir bir aşağını, şanssızlıklarının son bulup artık her işinin yolunda gitmesinı, gelirinin artacağını söylemişlerdir.

Rüyada Isırgan Otu Görmek Ne Anlama Gelir?

İnsanların kendisini uyarmasını dinlemeden, bu sana yaramaz iyi birisi değil demesini dinlemeden, rüyayı görenin bir kadına tutulmasına ve bu işin sonunda çok kötü günler geçireceğine işarettir. Bu kötü kadın sayesinde etrafındakilere yalan söylemeye, olmadığı halde onu yüceltecek kelimeler söylemeye, bu şekilde yapmaması her zaman doğruları konuşması gerektiğini anlatan uyarı niteliğinde bir rüyadır.

Rüyada Isırgan Otu Yemek

Rüyada ısırgan otu yediğini görmek, çok kötü haberler alacağınıza, her işinizde basiretinizin bağlanmasına, hiç bir işinizin yolunda gitmemesine, birine aşık olmaya ve o kişiden de karşılığını almaya işarettir. Rüyada ısırgan otu yemeği yemek veya yapmak ise, sağlıklı bir hayat yaşamaya, moralinizin motivasyonunuzun iyi olmasına, hayata sıkı sıkıya tutunmaya, sabrınızın karşılığını almaya, herhangi bir hastalığınız varsa onu yenmeye delalet eder.

Rüyada Isırgan Otu Toplamak

Rüyada ısırgan topladığını görmek, hayırlı bir rüyadır ve sonuçları güzel olacak şekilde yorumlanmıştır. Çok büyük paralar kazanıp bununla yatırım yapacağınıza ve çok karlı işlerinizin sizi dahada zengin yapacağına, dünyaya açılıp büyük firmalarla iş yapacağınıza işarettir.

Rüyada Isırgan Otu Yıkamak

Rüyada ısırgan yıkadığını görmek, çok çalışkan birisi olup ilerde bunun meyvelerini toplayacağınıza, etrafınızda tarafından takdir edilen saygın birisi olacağınıza, akıllıca hamleleriniz sayesinde büyük işler yapıp güzel paralar kazanacağınıza delalet eder. Rüyada ısırgan otu ayıklamak ise, iş hayatınızda karşınıza çıkacak sorunlara ve bu sorunlarla baş edip düzlüğe çıkmaya işarettir.

Rüyada Isırgan Otu Satın Almak

Rüyada ısırgan otu satın aldığını görmek, kendinize olan güveninizden ben asla yanlış yapmam duygunuzdan dolayı alacağınız kararların sizi zarara sokacağına, sıkıntılı dönemler geçireceğinize alamet eder. Uyarı olarak kabul edilmeli ve alacağınız kararları çok düşünerek almanız gerektiği anlatılmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir