RÜYA TABİRLERİ

Rüyada İçki Görmek

Son Güncelleme: 04.10.2020 17:04

Rüyada İçki Görmek

Rüyanda içki görmek, anne babanla yapacağın uzun bir yolculuğun neşeli geçeceğini ifade ediyor. Rüyanızda içki almayı görmek, seyahatlerinizin olacağı ve bu seyahatler sırasında insanlarla tanışacağınız anlamına gelir.

Rüyanda içki satmayı görmek, bir yolculuk yapmak istediğini ve bunun için zamanın olmadığını ima eder. Ancak mümkün olan en kısa sürede seyahat edeceksiniz.

Rüyanda bir şişe alkol kırmayı görmek, tek başına yapacağın bir yolculuğun tanıdığın biriyle karşılaşacağını sembolize ediyor.

Rüyanızda içki sofrasını görmek, sizin ve eşinizin özel ve romantik bir seyahat geçireceğiniz anlamına gelir.

Rüyanda içki almanıza rağmen sarhoş olmamayı görmek, seyahatiniz sırasında bebekle ilgili haberler alacağınızı ve bu seyahati iptal edeceğinizi simgeler.

Rüyanda içki istediğini görmek, eğitim konusunda başarılı olacağın ve uzun süre orada kalacağın bir yolculuk yapacağın anlamına gelir.

Rüyanızda içkinin içildiğini görmek, ailenizin üyesi olmayan kişilerin sizin ve ailenizin sahip olduğu yolculuk sırasında size katılacağını gösterebilir. Bazılarına göre ise, rüyada içki içtiğini görmek, arkadaşlarınızla seyahatinizin iptal edileceğini gösterir. Sarhoş olana kadar içki içmek, kendinize hakim olamayacağınıza ve kaza geçirme tehlikesi yaşayacağınıza işarettir.

Rüyanızda bir şişe içki görmek, yolculuğunuz sırasında maddi sıkıntı yaşayacağınızı, ancak o zaman bu sorunlar sona ereceğini gösterir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir