RÜYA TABİRLERİ

Rüyada İç Yağı Görmek

Son Güncelleme: 04.10.2020 17:18

Rüyada İç Yağı Görmek Ne Anlama Gelir?

İç yağı görmek, size olan sevgi ve zenginliğinizi sağlayan mallarınızın hızla yok olacağına önceden işaret eder. Bunun yanında ani bir servet kaybını önceden haber verir. Dikkatsiz davranıyorsun ve ilişkilerinize ve paranıza dikkat etmiyorsunuz. Dikkatli olun yoksa yakında hepsini birer birer kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız.

Rüyada içyağı, giyim eşyasına yorumlanır. Rüyasında eti yenen bir hayvana ait içyağını görmek, yoksul kimselere yardım edeceğine, onlara yeni elbiseler alıp giydireceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada eti yenen hayvanin iç yağını görmek, daimi rızka ve fiyakalı elbiseye işaret eder. Eti yenmeyen hayvanin iç yağını görmek, haram mala, zinaya veya yapmaktan men edildiği bir şeyi tekrar yapmaya işaret eder.

Bazen de iç yağını görmek, hastalıktan şifa bulmaya ve ona gelecek bir hastalıktan tedavi görmeye muhtaç olacağına işaret eder. Bazen iç yağı refah, sevinç ve hasta kimsenin şifa bulmasına işaret eder. İçyağı, onu meşakkatsiz toplayan kimse için halis maldır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir