RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Çarmıha Gerilmek Görmek Ne Anlama Gelir?

Son Güncelleme: 12.09.2020 20:50

Eskiden Romalılar zamanında en fazla kullanılan idam şekli olan çarmıha germe olayı rüya içerisinde görülürse bu ne anlama gelir? Rüyada çarmıha gerilmek ne demek açıklamaları ile birlikte bu yazımızda.

Geçmiş zamanlarda insanlara ibret olması açısından idamına karar verilen suçluların T şeklinde olan çarmıha gerilmesi çok yaygın bir öldürme şekliydi. Roman İmparatoru daha sonraları bu uygulamayı kaldırmış ve yasaklamıştır. Konuyu biraz anlattıktan sonra bu olayın rüyasını gören kişi için neye işarettir ona bakalım.

Rüyada Çarmıha Gerilmek

Kişinin bu olay esnasında acıyı duyup duymamasına göre yorumu değişen bu rüyada, çiviyle çakılıp kişinin acı duymaması halinde rüya iyi olarak yorumlanır. Fakat acı duyuluyorsa toplum tarafından ayıplanacak bir hareket yapılacağı ve bunun ortaya çıkmasıyla utanmaya delalet eder.

Rüyada çarmıha gerildiğini görmek, bulunduğu yerde yüksek bir makama çıkmaya yönetici olmaya işarettir. Bir kısım tabirciler bu rüya için kimsenin bilmesini istemediği gizli işlerin herkes tarafından bilinmesine delalet eder. Ayrıca görülen yer ile ilgilide rüya değişebilir. Mesela bir sokakta yada meydanda çarmıha gerilen kişi o bölgede yönetici olur.

Rüyada Çarmıha Gerilen Birini Görmek

Sizi önemseyen ona yardım etmenizi bekleyen birisinin olduğuna işarettir. Rüyada çarmıha gerilmiş insan görmek, çok zor durumunda olan belki size söyleyemeyen birisine yada size söylediği halde karşılığını alamayan, ona yeteri kadar ilgi göstermediğiniz birine alamet eder.

Bazende bu rüya sizin bilmeden yada istemeden birilerine zarar vereceğinize veya günah işleyeceğinize işarettir. Sizi oldukça zor durumda bırakacak hayatınızda hiç görmediğiniz şekilde zorlanacağınız ama belli bir süre bunu atlatacağınız anlamına gelir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir