RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Baharat Görmek

Son Güncelleme: 06.09.2020 03:09

Etrafınızda sizi sevmeyen insanlar yüzünden işlerinizin iyi gitmeyeceğine ve yine o kişiler sayesinde sorunlar yaşayacağınız dönemlere gireceğinize işarettir. Peki rüyada baharat görmek ne anlama gelir? Birisi rüyasında baharat görürse bu ne demek?

Baharatlar rüyada pek iyi şekilde tabir edilmez ve etrafınızda devamlı olan sonradan tanıştığınız kişilere dikkat etmeniz gerektiğine delalet eder. Bu kişilerin size zarar vereceğine, çok üzüleceğinize ve başınızın ağrıyacağına alamet eder.

Rüyada baharat görmek, canınızın sıkılmasına, çeşitli hastalıklarla yüzleşmenize delalet eder. Belli bir dönem bu tür sağlık sorunlarıyla uğraşmanıza, hüzünlenmenize, kederlenmenize işarettir.

Rüyada Baharatlık Görmek

Durduk yere hem ailenizle hemde etrafınızdaki insanlarla ortada hiç bir şey yokken tartışmalar yaşamaya, ticari hayatınızda işlerin kötüye gitmesine ve tekrar borçlanmaya, diğer taraftan büyük makamlara gelip etrafınızdaki kötü insanlar sayesinde işlerin sarpa sarmasına, bunların yanında büyük bir güce sahip olmaya işarettir.

Rüyada Baharat Almak

Rüyada baharat satın aldığını görmek iki şekilde burada tabir edilecektir. İnsanın sevinmesini sağlayacak, aklınıza gelecek her türlü şeyden tat alacağınıza, zengin olmaya, hayatındaki tüm olumsuzlukların yok olmasına, sağlıklı bir huzurlu bir yaşam sürmeye delalet eder. Rüyada baharat aldığını gören kimse hiç bilmediği bir yere gider.

Rüyada baharat takımı almak ise, çalışma hayatında büyük ilerlemeler kaydedip başarılı olmaya, karşılaştığı kötü olayların son bulmasına, büyük mutluluklar yaşamaya işarettir.

Rüyada Baharat Satmak

Rüyasında birisi baharat sattığını görürse, insanların yararına olan işleri yapmaya fakat kazancında bir azalma olacağına işarettir. Sonunda ise işlerinin düzelmesine, etrafında sevilen birisi olmaya delalet eder.

Rüyada Baharat Yemek

Rüyanızda baharat yediğini görmek, çeşitli hastalıklar mücadele edeceğinize, mutsuz zamanlar geçirmeye, yüzünüzdeki gülücüklerin yerini somurtmaya bırakmasına, üzülmeye, paranızda eksilmeye işarettir.

Rüyada Baharat Koklamak

Önüne insanın hayatında belki bir defa gelecek fırsatların gelmesine, bu fırsatları değerlendirip kazanç yönünden büyük karlar elde etmeye, zengin olmaya delalet eder.

Rüyada Yemeğe Baharat Katmak

Bazıları aile arasında evlilik konusunun açılacağına ve rüyayı gören kişinin olumlu yanıt vereceğine yorumu yaparken bazıları ise sözünde ve hareketlerinde doğru olmaya, güvenilen sevilen birisi olmaya alamet eder demişlerdir.

Rüyada Yemeğe Baharat Karıştırmak

Rüyada baharat karıştığını gören gelirinde azalma yaşar, yanlış aldığı kararlar onu zarara sokar ve güç durumda kalır. Verilen borçların ödenmemesine ve alamadığı borçlar yüzünden başkalarına borçlanmaya, bunları ödeyemediği için insan içine çıkamamaya işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir