RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Ay Görmek Ne Anlama Gelir?

Son Güncelleme: 03.09.2020 06:04

Rüyada ay görmek ne anlama gelir sayfamızda, üzerinde yaşadığımız dünyanın uydusu olan ayın rüyada görülmesi ve ay ile ilgili rüyalar ne demek açıklamaya çalışacağız.

Rüyada Ay Görmek

Değişen ruh hallerinin, duygusal yönlerimizin sembolüdür ay. Bu türden rüyalarda ayın yorumunu anlamak için çeşitli soruları kendimize sormamız gerekir. Görülen ay nasıl bir aydı? Rengi nasıldı ve diğer gezegenlerle mi beraber yoksa tek başına mıydı gibi durumlarını düşünmek gerekir.

Rüyada ay görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. İsteklerinizin gerçekleşmesine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya, iş hayatında başarılar elde etmeye işarettir. Ayrıca, rüyada görülen ay anneliği veya kadınlığı temsil eder ve sevdiğiniz kişiye bağlılığınızı gösterir. Ay ayrıca annenizi veya annenizle olan ilişkinizi temsil eder.

Rüyada ay görülmesi, genellikle saflığı ve güzelliği gösterir. Her şeyin iyi gideceğini ve sevgilinizle olan aşkınızın sonunda, evliliğin ve refahın tadını çıkaracağınızı, erkek çocuk sahibi olacağınızı ima eder. Rüyanızdaki farklı ay şekilleri, farklı yaşam deneyimi veya kader anlamına gelir.

Geleceğinizin parlak olacağına, çalışmanız ve azminiz sayesinde başarılarla dolu bir yaşam sürmeye alamet eder.

Rüyada Ay Tutulması Görmek

Rüyada görülen ay tutulması, size karşı atılacak bir iftiranın sembolüdür. Bu iftira yüzünden psikolojik olarak zor günler geçirecek ve bir süre kendinize gelemeyeceksiniz. Bir başka yoruma göre ise, rüyayı gören kişinin ülkesindeki en yetkili devlet adamının görevden alınacağına delalet eder.

Rüyada Ay ve Yıldız Görmek

Sizin için müjdeli bir haberdir. Rüyada ay ve yıldızın görülmesi, ilerde bir çocuğunuzun olacağına ve bu evladın sizin için hayırlı olacağına işarettir. Pek fazla tanımadığınız birisiyle yakınlaşarak onunla arkadaş ve dost olacağına yorumlanır.

Rüyada Eliyle Ay Tuttuğunu Görmek

Kişinin rüyasında eliyle ay tutması, kısmetinizin açılacağı anlamı taşır. Sevdiğiniz kişi ile yada yeni tanışacağınız birisiyle dünya evine girmek olarak yorumlanır. Evli olan birisi bu rüyayı görürse, o zaman iş yaşamında yada sosyal çevresinde başarılı birisi olmaya işaret eder.

Rüyada Ay Işığı Görmek

Kimseye söylemeye cesaret edemediğin hatta en yakın arkadaşlarına bile anlatmadığın bir sırrının ortaya dökülmesi, bu yüzden psikolojik sıkıntılar yaşamaya işarettir.

Rüyada 2 Tane yada 3 Tane Ay Görmek

Rüyada birden fazla görülen ay, zor zamanlar geçirmeye, kendi içinde çelişkiler yaşamaya, beklettiği kararları çabucak alması gerektiğine yorumlanır. Bu alacağı kararlar neticesinde ise önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada Ay ve Güneş Görmek

Rüyada ay ve güneşi beraber görmek, zor zamanlarınızda size yardım edecek birisinin varlığına delalettir. Bu sıkıntılı günlerde kurduğunuz dostluklar ve arkadaşlıklar sebebiyle belalardan çabucak kurtulmaya işaret eder.

Ay İle İlgili Çeşitli Rüyalar ve Anlamı

Ayı kucaklamak kadın ve erkek için güzel simalı biriyle evlenmeye, ayı puslu görmek yaşıtı olmayan biriyle evlenmeye, ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğa delalettir. Ayın güneşten büyük görünmesi başbakanın (vezirin) devlet başkanına (sultana) üstün gelmesine, ayın bulutlar içinde kaybolması arzu edilen şeyin zamanının geçmesine işaret eder.

Ayın doğurması, arzu edilen şeyin kolay elde edilmesine, Ayı eline almak veya böyle görmek evlenmeye, ayın bir yeri veya evi aydınlatması devletten gelecek iyiliğe yorumlanır.

Aya bakıp onun üzerinde kendi yüzünü görmek hasta için vefata, değilse erkek çocuğa, ayın güneşe dönüşmesi baba tarafından mirasa ya da yardıma alamettir.

Dolunay vezirin azledilmesine, yönetimde bulunan kişinin sonunu geldiğine, Ay ve güneşe secde etmek şerli bir işte yöneticinin yardımında olmaya delalet eder.

Ay ve güneşin kişinin kendisine secde etmesi ana-babanın ondan hoşnutluğuna, ayın karanlık görünmesi ve koyu bir bulut içine girmesi yönetimden gelecek kötülüğe yorumlanır. Ayın parçalanması ya da ikiye bölünmesi hükumetin dağılmasına ya da üst düzey bir yöneticinin vefatına işarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir