GÜNCEL HABERLER

Putin’e ikinci uyarı: “Bize SSCB ülkeleri gibi davranma”

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak habersi.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Habersi gazete veya bir ajans değildir!

Ceyhun Aşirov – ÖZEL HABER RUSYA’nın Ukrayna’ya ikmal gön[1]dermek için gündeme getirdiği “Seferberlik” İlanı başta Türk devletleri olmak üzere eski Sovyet topraklarında ciddi tepkileri de beraberinde getirdi. Rusya’nın bağımsız Türk devletlerinin içişlerine müdahale edecek kadar ileri gitmesi ve kendi savaşı için eski Sovyet ülkelerinden asker toplamasına karşı tepkiler giderek arttı.
İLK UYARI RAHMAN’DAN
Geçen hafta Astana’da düzenlenen zirvede Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman’ın Putin’e yönelik, “Sadece saygı istiyoruz. Bize eski SSCB ülkeleri gibi davranma’ ifadeleriyle gün yüzüne çıkan tepki, Rus güçlerine saldırı olarak ete kemiğe büründü.
BELGOROD’DA KATLİAM
Rusya’nın seferberlik ilanına ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12402408/putine-ikinci-uyari-bize-sscb-ulkeleri-gibi-davranma

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12402408/putine-ikinci-uyari-bize-sscb-ulkeleri-gibi-davranma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir