ÖNERİLER

Özel Sarıyer Protherm Kombi Servis


Kombi bakım ve onarım hizmetleri konusunda müşterilerinin memnuniyeti için çabalayan firmamız İstanbul’da hizmet vermektedir. Sizlere daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için servis ağımızı her geçen gün genişletiyoruz. Sertifikalı ve alanında uzman kişilerden oluşan teknik personel kadromuz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz.

Kombilerin arızalanma sebeplerini en aza indirmek için yıllık bakımlarını yaptırmak gereklidir. Bu hem cihazın ömrünü uzatacak hem de yüksek verimde çalışmasını sağlayarak doğalgaz faturasına etki edecektir.

Kalitenin Adresi: Protherm Servis Sarıyer

Kombi bakımı esnasında teknik servis çalışanlarımız gaz basıncı kontrolü ve ayarı, baca çekiş kontrolü, sıcak su kontrolü, petek hava kontrolü, su kaçak kontrolü, elektronik kart kontrolü, güvenlik kontrolü, filtre temizliği ve kontrolü gibi işlemler yapar.

Kombiler su, gaz ve elektriğin bir arada çalıştığı sistemler olduğundan bakım esnasında bu kontrollerin yapılmasının önemi büyüktür.

Bir yıl boyunca işçilik ve parça garantisi veren servisimiz, uygun fiyatlar ve ödeme kolaylıklarıyla müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlar.

Özel Protherm Servis olarak garanti süresi dolmuş kombilerinizin bakım ve onarımı için güler yüzlü ve profesyonel ekibimizle haftanın yedi günü, tam donanımlı araçlarımızla güvenli bir şekilde yıllardır hizmet veriyoruz. Kurumsal vizyonumuz gereği sektördeki yenilikleri takip ederek size en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir