ÖNERİLER

Özel İstanbul DYSON Teknik Servis


Ev temizliğinde olmaz olmaz bir araç olan süpürgeler bazen belirli nedenlerle arızalanmaktadır. Bu durumda sizin için en hızlı servis hizmeti sağlayan DYSON Servis İstanbul ili ve ilçelerinde hizmet vermektedir. Gerek yerinde gerek serviste tamirleri gerçekleştirilen ürünlerin sahiplerine en hızlı şekilde teslimi sağlanmaktadır.

DYSON Servis Süpürge Arızaları

Eyüp Dyson Servis tarafından giderilen çoğu arıza kullanıcı hatalarından kaynaklı olmaktadır. Yani, süpürgenin bakımının zamanında yapılmaması ve bu nedenle çalışma sisteminde zorluklar oluşması gibi nedenler, süpürgelerin arızalanmasına yol açmaktadır. DYSON Servis süpürge arızaları dışında filtre temizleme ve yedek parça değişimleri de yapmaktadır.

Yapılan tamir işlemi sonrasında ürünler için en az 1 yıllık garanti verilmektedir. Bu hem değişim yapılan parçalar hem de tamiri yapılan süpürgeler için geçerli olmaktadır. Süpürgelerin yüksek performansla çalışması için gerekli kullanım talimatlarına uyulması gerektiği unutulmamalıdır.

İstanbul Dyson Servis iletişim bilgilerine ulaşmak isteyenler 444 78 56 numaralı telefondan yaşadıkları arıza hakkında yardım isteyebilirler. Servis yaşanan arızaya dair kayıt oluşturduktan sonra ilgili adrese yetkili ekibi yönlendirmektedir. Yaşanan arızanın yerinde giderilmesi sağlanmaktadır.

Ancak bu mümkün olmadığında, parçaların geri dönüşü olmayan bir şekilde arızalandığı görüldüğünde yedek parça değişimi sağlanmaktadır. Bunun için arızalı süpürgelerin özel servis merkezine götürülmesi ve burada ilgili değişim işleminin yapılması sağlanmaktadır. DYSON Servis bu hizmeti İstanbul’un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirdiği için müşterilerine çok daha hızlı hizmet verebilmektedir.

Website adresi: https://www.ozelservismerkezi.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir