OTO HABER

MINI Electric Türkiye’ye Geldi! MINI Electric Ne Kadar?

Hem elektrikli hem de şehirli olması ile cezbeden ve çok sevilen MINI Electric Türkiye’de satışa çıktı. MINI Electric, 184 beygir güç ve 270 Nm tork üreten motoru ile 0-60 km/s hızlanmasını 3.9 saniyede ve 0-100 km/s hızlanmasını ise 7.3 saniyede tamamlıyor. MINI özelliklerini oluşturan keyifli sürüş, etkileyici tasarım ve premium kalite anlayışını koruyan MINI Electric, markanın ilk %100 elektrikli seri üretim modeli olma özelliğini taşıyor.

Standart olarak sunulan LED farlar, LED sis farları ve MINI Connected dokunmatik ekran, MINI Electric’in dikkat çeken donanımları arasında yerini alıyor. Sport, Mid, Green ve Green+ olmak üzere dört farklı sürüş modu bulunan MINI ELECTRIC’in, bu modlara göre değişen tema ve renklere bürünebilen renkli ekranından otomobille ilgili diğer sürüş bilgilerine de erişilebiliyor.

Tamamen MINI tarafından geliştirilen sürüş dinamikleri sayesinde araç benzersiz bir kullanım keyfi vadediyor. MINI Electric, iç mekanda sunduğu 6.5 inçlik renkli ekrana sahip gösterge paneli ile de diğer MINI modellerinden ayrılıyor. MINI Electric fiyatı 311.038 TL’den başlıyor.

Kaynak: https://www.arabafirsatlari.com/mini-electric-turkiyeye-geldi-fiyatini-ogrenin/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir