ÖNERİLER

İstanbul Demirdöküm Servisi


Demirdöküm özel teknik servis firmasından alacağınız herhangi bir servis hizmetinde diğer firmalardan farklı hizmet sunduğumuzun farkına varacaksınız. Kalite ve güvenilir servis anlayışını yüksek fiyatla çözümleyen firmalar gibi sizlere yüksek miktarlar karşılığı hizmet vermiyoruz. Bu sektörde yapılan en klasik şey gereksiz bir şekilde parça değişim işlemleri yapmaktır. Bunun için parça değişim konusunda müşteriler sürekli olarak şüpheli bir tavır sergiler. Firma olarak biz herhangi bir değişim işleminde orijinal ürün garantisini 1 yıl olarak belirledik.

Özel İstanbul Demirdöküm Servis Telefonu – 444 78 56

Bünyemizde yıllardır hizmet veren teknik servis ekiplerimiz ve bunun yanı sıra çağrı merkezi çalışanlarımız yılların verdiği tecrübe sayesinde sizlerle iletişim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyor. İstanbul bölgesinin neredeyse her bir noktasına yayılmış olan araçlarımız sayesinde servis ağımıza fazlasıyla güveniyor ve gerektiği zamanlarda ek destekler veriyoruz. Acil durumlar için araçlarımız ve esnek çalışma saatlerimiz de mevcut.

Eksiksiz donatılmış olan araçlarımızda bir servis firmasının servis esnasında ihtiyacı olabilecek tüm ürünler ve gerekli parçalar barındırılmaktadır. Eksik parçalar sürekli olarak tedarik edilmektedir ve araçlarımız güncellenmektedir.

Demirdöküm özel teknik servis firmasına Demirdöküm marka ürünleriniz için ulaşmak çok kolay. İnternet aracılığıyla online olarak yapabileceğiniz başvuru formu sitemizde mevcut. Çağrı merkezi numaralarımız hiçbir zaman meşgul değildir dilediğiniz zaman bu numaralardan da bizlere ulaşmanız ve gerekli sorunu bizlere bildirip adresinizi yazdırmanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir