ÖZEL ÖNERİ

Iqos Heets Çeşitleri

Normal sigara gibi nikotin bağımlılığını gideren bir takviyedir. Batarya, ağızlık, sprey ve sıvı gibi parçalardan oluşmaktadır. Yedek, pilin üzerindeki ısıtma Iqos Heets düğmesi ile e-sıvıyı ısıtıp buharlaştırarak kullanılır. Bu sayede pek çok zararlı madde içeren sigara dumanı yerine buharlaşmış bir sıvıyı içinize çekersiniz.

Sigara dumanı 250’den fazla toksik madde ve 70’den fazla kanserojen içerir. Sigara dumanında bu maddelerin varlığı araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Sigara dumanı sıvısında koku, nikotin, bitkisel gliserin ve propilen glikol bakımından zengindir. Aroma Heets ıqos %3 ile %15 arasındadır ve sıvıya tat veren maddedir. Doğal aromatik tatlandırıcıların sağlığa herhangi bir zararı yoktur. Meyve ve tahıllardan üretilebilir. Bilindiği gibi nikotin düşük seviyeli bir uyarıcıdır ve sigaranın içindeki maddelerden biridir. Bağımlılık yapar ve sigaraya bağımlılık yapar.

Bitkisel gliserin bir tatlandırıcıdır ve yoğun buhar üretir. Bu madde elektronik sigara dumanının önemli bir kaynağıdır. Hafif tatlı bir kıvama sahiptir ve boğaza yapışmaz. Propilen glikol aynı zamanda buhar salan ve kokunun aromasını güçlü yapan maddedir. Kozmetik sektöründe terea heets ve gıda sektöründe yaygın olarak kullanılan bu madde elektronik sigaranın buharını beğeninize göre sertleştirir.

Elektronik sigara fiyatları incelendiğinde fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Elektronik sigara ararken karşımıza bir çok elektronik sigara modeli çıkmaktadır. Bununla birlikte, uygun fiyatlı e-sigaralar ile daha yüksek fiyatlı e-sigaralar arasında kalite ve dayanıklılık açısından gözle görülür farklılıklar olabilir. E-sigara fiyatları araştırılırken pil ömrü ve buhar gücü göz önünde bulundurulmalıdır.

Ülkemizde kaliteli ve uygun fiyatlı elektronik sigara alabilirsiniz.

E-sigaraya yeni başlayan ve e-sigarasını yenilemek isteyenler için özel e-sigara ile uzun süre sorunsuz kullanacakları en iyi e-sigara marka ve modellerine ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. ve e-sigara güvenliği.

Kaynak: https://sigaramiz9.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir