ÖNERİLER

İlerleme Odaklı Bir İsim İnci Davetiye!

Kurulumu 1978 yılı içerisinde gerçekleşen İnci Davetiye, o dönemlere küçük bir işletme olarak başlamış ve matbaa olarak kartpostal üretimi yapmıştır. Kendi çalışma prensiplerine ve ilkelerine de sıkı sıya bağlı olarak devamlılık sağlarken, firma bu kapsamdaki gücünü de net bir şekilde göstermektedir. Kurucusu Hızır Aydın’dır ve firma, kuruluşundan sonra çok beklemeden üretimde çeşitliliğe girmiştir. Bunu sağlamasının asıl nedeni de hem büyük adımlar atıp kendi alanını genişletmek hem de toplumun ihtiyaçlarına uyum sağlayarak üretim yapmak istemesi ile alakalıdır.

Firma bu kısımda oldukça güçlü adımlar atarken kartpostal üretiminin yanında takvim, imsakiye, zarf, mektup zarfı, bloknot, resim dosyası gibi birçok seçenek üretime yoluna girmiştir. Bu noktada da oldukça büyük başarılar elde edip kendi deneyimlerini de arttıran firma, devamlılık sağlamanın yanında davetiye sektörüne de adım atmış davetiyeler ile ilgili olarak en iyisi olma yoluna da marka ismini alarak 1984 yılında başlamıştır.

Doğru Seçimler Sunan Firma, İnci Davetiye!

Düğün davetiyesi seçmek istediğiniz dönemlerde var olan çeşitlilik nedeniyle her türlü tarza ve beğeniye uygun davetiyeler ile ilgili üretim yapan firma, ayrıca bu kısımda büyük bir kalite seçeneği bulundurmaktadır. Yani müşteri olarak memnuniyet sağlamanıza yetecek birçok nedeni vardır ki firma, sektörünün dışında olarak fiyatlandırma işlemlerinde de oldukça güçlü adımlar atmaktadır. Sektörünün sunduğu fiyatlardan düşük fiyatlar vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir