ÖZEL ÖNERİ

En İyi Mutluluk Çubuğu Hangisidir?

Penil protez adıyla da bilinen mutluluk çubuğu sertleşme sorunu için kalıcı bir çözüm olarak bilinmektedir. Sertleşme sorunu çeşitli damar hastalıkları sebebiyle yaşanan mutsuzluğa sebep olan bir sorun olarak bilinmektedir. Çeşitli ilaç tedavileri ve başka tedavileri bulunan bu sorunun kalıcı çözümü penil protezdir. Mutluluk çubuğu kullanmaya başlayan çoğu hasta sertleşme sorununa kalıcı bir çözüm bulabileceği için sağlıklı bir cinsel hayata kavuşma olanağı bulabilir.

 Mutluluk Çubuğu Çeşitleri

 Tek parçalı yani bükülebilir ve üç parçalı yani şişirilebilir mutluluk çubuğu olarak iki çeşidi vardır. Tek parçalı protez bir çift bükülme özelliğine sahip silikon çubuktan oluşur. Bu protez çeşidi en basit protez tipidir. Bu silikon çubuk penise cerrahi bir operasyonla implante edilir. Bir diğer protez çeşidi üç parçalı şişirilme özelliğine sahip penil protez olarak bilinir. Bu üç parçalı protez tek parçalı proteze göre daha gelişmiş bir modele sahiptir.

 Mutluluk Çubuğu Neden Kullanılır?

 Sertleşme sorunu bir diğer adıyla iktidarsızlık penisin sertleşememesi ve bu sebepten dolayı kişinin cinsel ilişkiye girememesine sebep olan sorundur. Bu sorunun görülmesinin çeşitli sebepleri olduğu bilinmektedir. Bunlardan bazıları şunlardır:

Sigara tüketimi

Şeker hastalığı

Hipertansiyon

Çok fazla kilolu olmak

Uyku problemleri çekiyor olmak

Diyaliz

Uyuşturucu kullanımı ve alkol bağımlılığı

Antidepresan ilaç kullanımı

Beyin ve omurilik hastalıkları

Kaza sonucu kalça kemiğinin kırılması

Bu sebeplerden ötürü cinsel hayatı sağlıklı ilerleyemeyen insanlar penil protez taktırma işlemine başvurmaktadırlar.

 En İyi Mutluluk Çubuğu

 En iyi mutluluk çubuğu hangisidir? Bu soru çokça aranan bir sorudur. Mutluluk çubuğu taktırma işlemi yaklaşık bir iki saat arası süren bir cerrahi operasyonla gerçekleştirilir. Bu ameliyatın amacı tıp dilinde korpus kavernazum denilen penis damarlarının içine protez yerleştirmek olarak bilinir. Bu protezin amacı normal insanlarda içine kan dolarak sertleşen boşlukları doldurup penisin sertleşmesini sağlamaktır.

 İki tip penil protez bulunmaktadır. Bunlardan biri içine sıvı dolarak şişen ve penisi sertleştiren 2 veya 3 parçalı protezlerdir. En fazla tatmini sağlayan mutluluk çubuğunun da 3 parçalı protez olduğu bilinmektedir. 3 parçalı mutluluk çubuğu 2 silikon silindir, 1 pompa ve bir adet rezervuardan oluşur. Bu mutluluk çubuğunu kullanan kişi istediği zaman rezervuarda duran sıvıyı penisin içindeki silikon protezin içine gönderebilir. Yani bu sayede bu 3 parçalı mutluluk çubuğunu kullanan kişi istediği anda penisini cinsel ilişki için hazır konuma getirebilir.

 Diğer tip penil protez ise tek parçalıdır. Bu tek parçalı penil protez bükülebilir protez adıyla da bilinmektedir. Bu daha basit bir düzenekten oluşur. Bunu kullanan kişi istediği an ilişki kurabilir. Protez her an hazır konumdadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir