ÖNERİLER

DJ Orhan Uzdu ile DJ’lik ve Kariyeri Hakkında Konuştu

Orhan Uzdu, 2011 yılında profesyonel olarak kariyerine başlamış ve kısa bir zaman içerisinde adından sıkça bahsettirmiştir. Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Orhan Uzdu, kariyerine başladığı zaman ünlü isimler ile birlikte çalışmanı hayalini kurduğunu dile getirdi. Bu hayalini büyük ölçüde gerçekleştiren Uzdu, pek çok sanatçı ile çalışma şansına erişti.

Birçok popüler şarkı için remix çalışması yapan Uzdu, dinleyenlerden tam not aldı. İmza attığı çalışmalarda hem sanat hem de eğlenceyi bir araya getirdiği için kısa bir sürede başarı basamaklarını hızlıca çıktı. Pandemi sürecinde de çalışmalarını sürdüren Orhan Uzdu, “Phoenix” adlı albüm çalışmasını sevenleri ile buluşturdu.

Pandemi sürecinin müzisyenleri zorladığını söyleyen Uzdu, “Gerekli kurallara uyarsak bu dönemi birlikte bitirebiliriz.” mesajını verdi.Sahnelere bir an önce dönmek ve sevenleri ile bir araya gelmek istediğini vurgulayan Uzdu, canlı performansları için şimdilik canlı yayın platformlarını kullanıyor.

“Enstrüman Yeteneğinizi Geliştirin”

DJ’lik mesleğine yeni başlayacak olanlara verdiği tavsiyeler arasında müzik aletlerine ilgi duymak yer alıyor. Başarılı DJ, pek çok enstrüman çalabiliyor. Bu sayede adından sıkça söz ettirecek çalışmalar yapıyor dersek yanılmış olmayız. Bunun yanı sıra “Müzik piyasasını ve yeni trendleri yakından takip edin.” sözleri ile de DJ olmak isteyenlere tavsiyelerde bulunuyor.

House alanında yaptığı işler, Uzdu’nun kariyerinde önemli bir yere gelmesini sağladı. DJ’lik mesleğindeki sırrın çok çalışmak olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Orhan Uzdu, 2012 yılında “Bir yıl içinde en çok sahne alan DJ” unvanını kazandı.

Bu sektörde başarıyı yakalamanın hiç de kolay olmadığını dile getiren Uzdu, günümüzde beğenilen müzik tarzları ile kendi tarzını bir potada eriterek çalışmalarını gerçekleştiriyor. Son dönemde şarkıların remix versiyonlarının, şarkıların kendisinden daha çok sevilmesinin nedenlerinden bir tanesi de Orhan Uzdu’nun üstün yeteneğidir.

 Orhan Uzdu Kimdir?

2011 yılında DJ’lik sektörüne başlayan Uzdu, ülkemizi gururla temsil etmektedir. Çıkardığı “Phoenix” albümü sayesinde bilinirliğini daha da arttıran Orhan Uzdu, bu başarısıyla adından uzun bir süre daha söz ettirecekmiş gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir