ÖNERİLER

Butik Pastalar

Özel günlerinizde kutlamalarınızı hem lezzetli hem de görünümüyle ilgi çekici hale getirmek istiyorsanız butik hastalar tercih edebilirsiniz. Özellikle son dönemlerde butik pastalar çok kişi tarafından tercih ediliyor. Pastamburada web sitesinde profesyonel ekibi ile isteğiniz doğrultusunda butik pasta yaptırabilirsiniz. Web sitesinde doğum günü, yeni yıl, nişan ve evlilik yıldönümü kutlamaları için her biri özel anlam ifade eden pasta çeşitleri yer alıyor.

Butik Pasta Nedir?

Pastamburada web sitesinde yer alan butik pastaları istediğiniz değişikleri yapmanızı sağlayan modelleri olan hazır pasta. cupcake ve kurabiye gibi lezzetli ürünler yer alır. Web sitemiz üzerinde sunduğumuz pasta modellerini sevdiklerinizle mutlu anlarını daha anlamlı kılmak için sipariş verebilirsiniz.

Butik Pasta Nasıl Yapılır?

Butik pasta yapımı zaman, emek ve özen isteyen önemli bir iştir. Lezzet kıvama tutturulduktan sonra ve doğru süsleme teknikleri uygulanması ile harika bir pasta çeşidi ortaya çıkabiliyor. Butik pasta yapımında taze malzemelerden yaparak pek çok farklı teknikte hazırladığımız pasta çeşitlerimiz mevcuttur.

Online Pasta Siparişi Nasıl Verilir?

Sevdiğiniz kişilerin özel gününde mutlu olmalarını sağlamak için Pastamburada web sitesinde yer alan pasta çeşitleri arasından seçim yaparak değişiklikler yaptırabilirsiniz. Online olarak sipariş ettiğimiz ürünler sitede yer alan adres formu doldurulduktan sonra belirttiğiniz gün ve saatte ücretsiz kargo seçenekleriyle evinize teslim ediliyor. Butik pastalarda yapılmasını istediğiniz değişikliklerini sipariş formunda elektronik ortamda bildirilmesi gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir