ÖNERİLER

Argox Etiket Yazıcı – Egen.com.tr

Argox etiket yazıcı, piyasada yer alan yazıcılar arasında en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Marka uygun fiyatı ve işlevselliğinden dolayı tercih edilmektedir. Argox’a ait yirminin üzerinde modelde etiket yazıcısı bulunmaktadır. Yazıcılar mağazalarda ürünlerin barkotlarını çıkarmak için bilgisayar üzerinden kolaylıkla kullanılabilmektedir. En işlevsel etiket makineleri arasında yer almaktadır. Barkot yazıcısı birçok mağazanın işini kolaylaştırmaktadır. Ürün etiketleri makine sayesinde kolaylıkla çıkarılabilmekte ve etiket fiyatları kolaylıkla değiştirilmektedir. Günümüzde birçok mağaza dijital yazıcıları tercih etmekte ve kullanmaktadır.

Argox Etiket Yazıcı Kurulumu Nasıl Yapılır?

Argox etiket yazıcı, bilgisayarlara kolaylıkla kurulabilmektedir. İlgili driver programı arama motoru üzerinden bilgisayara indirilip kurulumu tamamlandıktan sonra etiket makinesi bilgisayara tanımlanır hale getirilmektedir. Bilgisayar üzerinden istenilen etiket basıma verilip yazıcı üzerinden kolaylıkla çıkarılabilmektedir. Yazıcı içerisinde bulunan kağıtlar yapışkanlı olup ürünün üzerine kolaylıkla yapıştırılabilmektedir. Yazıcı etiketleri internet üzerinden kolaylıkla satın alınabilmektedir. Yazıcının bir kere bilgisayara tanımlanması yeterli olmakta ve bir daha herhangi bir işlem yapılmasına gerek kalmamaktadır. Bilgisayar üzerinden etiket ile ilgili satır aralıkları ve baskı boyutu gibi çeşitli ayarlamalar kolaylıkla yapılabilmektedir.

Argox Etiket Yazıcı Kullanışlı Mıdır?

Argox etiket yazıcı, piyasada birçok mağazada tercih edilmektedir. Birçok mağazada etiket yazıcılar işlevsel biçimde rahatlıkla kullanılmaktadır. Bir kez kurulumu yapılan etiket modelleri uzun süre kolaylıkla kullanılmaktadır. Makine, modellerine göre saniyede 50 ila 100 mm arasında baskı yapabilmektedir. Yapışkanlı etiketlerin bir yüzü sökülerek etiket kolaylıkla ürünün ya da rafın üzerine yapıştırılabilmektedir. Makinenin kâğıt ve mürekkepleri internet üzerinde kolaylıkla bulunabilmektedir. Ayrıca yazıcı modelleri piyasadaki birçok etiket makinesine göre de uygun fiyatıyla dikkat çekmektedir. Ufak ve portatif olmasından dolayı birçok mağaza ve iş yerinde kolaylıkla kullanılmaktadır. Etiketler oldukça düşük maliyetlerle elde edilmektedir.

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde,

 Mutfakcılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR,

 İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

TEL: 02126591515

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir