ÖNERİLER

Akyaka Tekne Turu

Diğer tüm tekne turlarından farklı olan Akkaya tekne Turu, standart günübirlik tekne turlarından çok farklıdır. Akyaka Tekne Turu kapsamında gezilecek ve görülecek birçok yer bulunmaktadır. Ege Denizi’nin en güzel koyunda farklı özelliklere sahip özel olarak seçilmiştir. Doğa ve deniz ile iç içe sakin, eğlenceli ve muhteşem bir gün geçirmek için ideal bir gezidir. Bir su altı mağarasında yüzmek, asla unutamayacağınız bir deneyim olacaktır. En güzel kumsallarda ve koylarda dinlenirken birbirinden güzel fotoğraflar çekecek ve arşivlerinize kaydedeceksiniz. Öğle yemeği ile tur ortalama 6-7 saat sürmektedir. Bu turdatransfer hizmeti vermediğinden, tur ​​saatini doğrulamak ve seyahat programından önce bilgi almak için lütfen müşteri hizmetlerini arayın.

Akyaka Tekne TuruProgramı

Akyaka gezimiz misafirlerimizin kendi araçları ile buluşma noktasına varışlarından itibaren başlar ve akşam 18.00’e kadar devam eder. Gelibolu Adası Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy, Sedir Adası Kleopatra Plajı, İnce kum Plajı ve Defne Koyu gibi plaj ve koylarda 40 ila 120 dakika dinleniyoruz. Öğle yemeği yiyoruz ve serbest zamanımız var. Tur boyunca en güzel koylarda ve plajlarda yüzmenin keyfine varacaksınız. Yedek mayo getirmeyi unutmayın. Saat 18.00 civarında turumuzu bitiren misafirlerimiz kendi başlarına konakladıkları yere geri dönerler. Aksi belirtilmedikçe tur planları ve detayları aynıdır ve Akyaka Tekne Turu için aynı şekilde geçerlidir.

Akyaka Tekne TuruGüzergâhı

Gelibolu Adası Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy, Sedir Adası Kleopatra Plajı, İnce kum Plajı ve Defne Koyu olmak üzere 4 muhteşem destinasyonda mola vereceğiz. Tur programı Akyaka Tekne Turu için hazırlanmıştır. İkinci turda ise farklı duraklarda duracağız. Akyaka ve çevresinde gezilip görülecek çok yer olduğu için 2 farklı rota sunuyoruz. Müşterilerimiz rotayı kontrol ederek hangi tur grubuna katılacaklarına karar verebilirler. Farklı ölçekler nedeniyle kendi isteklerinize göre seçim yapabilirsiniz. Ya da dilerseniz Akyaka gezinizi iki farklı tarihteki gezilerimizi rezerve ederek taçlandırabilirsiniz. Bu sayede yaklaşık 10 farklı yeri görebileceksiniz. Seyahat rotası değişmeden kalır. Aşırı hava koşullarında, bazı değişiklikler meydana gelebilir. Mümkünse tur öncesi bizi aramanızı rica ederiz.

Akyaka Tekne TuruFiyatları ve Rezervasyon

Nisan ve Ekim aylarında günübirlik düzenlenen Akyaka Tekne Turu fiyatlarımız geçen seneki gibidir.. Önceki fiyatlarımıza devam ediyor ve bu zorlu sürece bir nebze de olsa katkı sağlıyoruz. Tur ücreti kişi başı 120 TL, 7-12 yaş arası çocuklar için 60 TL şeklindedir.0-6 yaş arası çocuğu olan misafirlerimiz için ücretsizdir. Her şey dahil kapsamında sunulan hizmetler şu şekildedir: öğle yemeği, tur rehberliği hizmeti ve kişisel sigorta. Fiyata dâhil olmayanlar ise kişisel harcamalarınız, içecekler ve kişisel satın alımlardır. Grup satın almalarında her konuda yardımcı oluyoruz. Kapasiteye bağlı olarak, büyük gruplar için indirimler sunuyoruz. Daha detaylı bilgi için lütfen bizi arayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir