ÖNERİLER

1 Yıl Garantili Hizmetiyle Beko Servis Gebze


Özel Beko Servis Gebze ne gibi ayrıcalıklar sunuyor diye merak ediyorsanız eğer bu sorunun cevabını sizler de yazımızda bulabilirsiniz… Öncelikle kaliteyi garanti kapsamında sunuyoruz ve güven ortamını korumak gibi bir düşünceye sahibiz. Beko marka ürünleriniz için yapacağımız her çalışmada 1 yıl garanti hizmeti karşınıza çıkıyor ve bu hizmeti sunarken taleplerinize doğru şekilde yanıt vermeyi tercih ediyoruz. Yapmak istediğimiz çok fazla şey var ve yavaş yavaş adımlarımızı atıyoruz. Bunun yanı sıra aynı gün servis hizmeti ayrıcalıklarımızdan da bahsetmek isteriz çünkü sektördeki birçok firma henüz bu konuda aktif değil ve sizlere gerekli yardımı da sunmuyor.

Özel Gebze Beko Servis Tel: 444 7 856

Aynı gün adreslerinize ulaşmak için araç sayımızda artış yaptık ve teknik kadromuz da bu artıştan olumlu etkilendi. Kalabalık bir kadro ile birlikte gün içerisinde gelen her teklife ve her talebe en kısa süre4de geri dönüş yapabiliyoruz. Evlerinize ulaşmamız da sorun olmuyor çünkü geniş bir servis ağına sahibiz ve trafiğe rağmen söz verdiğimiz saatte yanınızda oluyoruz. Beko gibi bir marka için çalışıyorsak eğer kalitenin de üst seviyelerde olması şart! Biz bu seviyeyi her geçen gün arttırıyor ve sizlerin yüzünü güldürmeyi başarıyoruz.

Bizi tanıdığınızda bu bahsedilenlerin ne kadar doğru olduğunu ve abartılı olmadığını sizler de fark edeceksiniz. Kaliteye sahip olmanın verdiği mutluluğu bizimle birlikte yaşamak ve bu kaliteye daha az para ödemek ister misiniz? Yapmanız gereken şey aslında çok basit… Hemen web sitemizdeki online talep formunu dolduruyor ve onay veriyorsunuz. Form bize ulaştığı anda sizleri arıyor ve adres bilgilerinizi teyit ederek yola çıkıyoruz. İşte yapacağınız işlemler bu kadar basit.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir