GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Xiaomi MIJIA Smart Electric Kettle 1S Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi, kısa bir süre önce Çin’de düzenlediği etkinlik ile MIJIA Smart Electric Kettle Pro modelini tanıtmıştı. Bu modeli tanıttıktan sadece bir gün sonra şimdi de daha uygun fiyatlı bir versiyon olan Xiaomi MIJIA Smart Electric Kettle 1S akıllı su ısıtıcısı modelini tanıttı.

MIJIA markası altında tanıtılan yeni su ısıtıcısı modeli $21 dolarlık fiyat etiketi ile oldukça ilgi çekiyor. MIJIA Smart Electric Kettle 1S modeli, 1 Haziran itibariyle 149 yuanlık fiyatı ile Çin’de satışa sunulacak. Bu modelin ülkemize ne zaman geleceği veya gelip gelmeyeceği konusu ise şu anda belli değil.

Xiaomi MIJIA Smart Electric Kettle 1S Özellikleri

Elektrikli su ısıtıcısı, 1,7 litre kapasiteye sahiptir. Ayrıca şirket sıcaklığı 55 santigrat derecede tutabilmek için yeni bir yalıtım düğmesini de bu modele dahil etti. Şirkete göre bu sıcaklık bir içeceği hemen alıp içmek için en uygun sıcaklıktır. Yani Xiaomi, çay ve kahvelerinizi bu sıcaklıkta için diyor kısacası.

Şirketin yeni ürünü, Pro modelinde de olan 1800W yüksek güçlü konsantre halkasını içermektedir. Şirketin belirttiğine göre, suyu tamamen kaynatmak için yaklaşık olarak altı dakikaya ihtiyacınız vardır. Cihazda bulunan British STRIX termostat ile birlikte sıcaklık kontrolünü sağlanabiliyor ve su kaynadığında otomatik olarak durabiliyor.

Bunun dışında su ısıtıcısının iç yüzeyi, ağızlık ve iç kapağı, sağlıklı, güvenli ve kokusuz olarak belirtilen ve gıda ile temas edebilen 304 paslanmak çelikten imal edilmiştir. Bu dayanıklı malzeme Pro varyantında da bulunmaktadır.

İçeride yüksek sıcaklıklarda bir sıvı ısındığı zaman birçok üründe dış katmana da bu sıcaklık büyük ölçüde geçmektedir. Ancak Xiaomi’nin yeni su ısıtıcısı modelinde kullanılan dış gövde, çift katmanlı yapısı sayesinde ısınmayı önlemektedir.

Xiaomi’nin elektrikli su ısıtıcısı, temizliği kolay olmakla beraber, güç için üçlü güvenlik koruması, elektrik çarpması koruması, ısı koruma göstergesi gibi güvenlik önlemlerini de bünyesinde barındırmaktadır.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir