RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Zeytinyağı Görmek Ne Anlama Gelir?

Son Güncelleme: 16.09.2020 03:56

Rüyada Zeytinyağı Görmek Neye İşarettir?

İlme, berekete, hidayete, batın” nura, helal rızka, göz ve kalp nuruna, Bununla yağlanmak şifaya, Temiz zeytinyağının kötü kokması sözü bozmaya; Zeytinyağı satan kimseyi görmek meliklere yakın olmaya, ilim sahiplerine hizmet etmeye; hidayet ve ilme delalet eder.

Berrak, temiz şişede zeytinyağı bolluk ve berekettir.

Rüyada görülen zeytin yağı, helal rizktir. Rüyasında zeytin yağı içtiğini gören, hafif bir hastalığa yakalanır. Abdülgani Nablusi’ye göre; Zeytinyağı görmek, kalp nuruna, yeni çocuğa veya eski eşyaların değiştirilmesine delalet eder. Rüyada berrak bir zeytinyağı görmek, kendisi için iyi niyetli kisiler tarafından iyilik düşünüldüğüne, bulanık zeytinyağı görmek ise kendisi hakkında dedikodu yapıldığına ve islerinin kıskanıldığına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen zeytinyağı, rızık ve helal mal, onunla yağı anan kimse için de şifadır. Rüyada zeytinyağını içtiğini gören kimse, sihire veya hastalığa yakalanır. Zeytinyağı, ilim, bereket ve hidayet, batinî nur ve helal rızıktır. Bazen zeytinyağı göz veya kalp nuruna, bazen de yeni çocuğa işarettir. Rüyada temiz ve güzel zeytinyağının çirkin olarak görülmesi sözü bozmaya, kötüsünün güzel veya hoş olduğunun görülmesi ise, güzel muamele ve güzel itikada işarettir.

Rüyada Zeytinyağcı Görmek Ne Demek

Kişi kendisinin rüyasında zeytinyağcı olduğunu görürse o zaman başka ama herhangi bir yerde yada kendi evinde zeytinyağcı başka birisini görürse o zamanda bir başka şekilde yorumu tabiri yapılır. Bu yazıda rüyada zeytinyağcı görmek nedir şeye işarettir hep beraber bakalım arkadaşlar.

Rüyada zeytin yağcıyı görmek, ilim ve hidayete, kafirin Müslüman olmasına, ilim sahiplerine hizmete ve meliklere yakınlığa delalet eder.

Rüyada zeytinyağı fabrikası görmek
Gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Başka bir şekilde ise sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir