RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yüzleşmek Görmek

Son Güncelleme: 16.09.2020 07:28

Rüyada Yüzleşmek Görmek Ne Demek

İslami ve dini açıdan açıklamaya çalışacağımız bu rüyada kendinle yada tanıdığın kişilerle olabilir ki bu arkadaşla, küs olduğun biriyle, korkularla yada eski arkadaşla yüzleşmek gibi çeşitli rüyaları tabir etmeye yorumlamaya çalışacağız. Rüyada yüzleşmek görmek nedir neye işarettir hep beraber bakalım arkadaşlar.

Rüyada Yüzleşmek Görmek Ne Anlama Gelir
Rüyada bir meseleden dolayı bir kimse ile bir yerde veya bir mahkemede yüzleşmek, yapacağınız her isi gerek eviniz halkına ve gerek is arkadaşlarınıza karşı hiç bir noktasını gizlemeyerek açıkça yapacağınıza; bu maksatla da daima açık fikirli ve doğru hareket eden insanlarla dostluk kuracağınıza, bu ahlakınızın sizi is muhitinde daha da yücelteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşla yüzleşmek
Rüya sahibinin, iş hayatı içinde ortaya koyacağı çalışmaları ve gerçekleştireceği projeleri insanlardan hiçbir surette gizlemeyerek gerçekleştirdiğine, bu sayede herhangi bir sorunla karşılaşmadığına, sıkıntılarını ve takıldığı yerleri insanlara sorarak öğrendiğine ve böylece çok daha hızlı bir şekilde tüm sorunları atlattığına rivayet eder.

Rüyada düşmanla yüzleşmek
Alım gücünün artmasına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, ömrünün uzun olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkanı elde edemeyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada korkularla yüzleşmek
Rüya sahibinin, hiç istemediği halde kendisini çekemeyen bir kişi ile birlikte bir çalışma ortaya koyması gerektiğine, bu çalışmadan ötürü çok zor günler geçireceğine, elinde bulunan imkanları boşa harcayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir edilir.

Rüyada eski arkadaşla yüzleşmek
Mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hastalıklarından kurtulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkanlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gerçeklerle yüzleşmek
Gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işaret eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir