RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yürümek Görmek

Son Güncelleme: 12.09.2020 20:09

Rüyada Yürümek Görmek Ne Anlama Gelir

Bu rüyayı yorumlarken yorumcular nerede ve nasıl yürüdüğüne bakarak hatta yürüdüğü yolun bile şekline görünüşüne göre yorumlar yapmışlar ve hepsinde de farklı anlamlar olduğunu söylemişlerdir. Rüyada yürümek nedir bizde bu tabirler ışığında açıklamaya çalışacağız.

İslami ve dini yönden açıklayacağımız yürümek fiili yürürken ayağına giydiği yada giymediği şeylerle bile kıyaslanarak yorumlamaya tabi tutulmuştur. Rüyada yürümenin anlamı nedir hadi artık başlayalım.

Rüyada Yürümek Görmek

Düz yolda yürümek İslamın prensiplerine uymaya, sokakta çanta veya evrakla yürümek ehli için memuriyete, yalın ayak yürümek üzüntü ve kederin gitmesine, mutedil ve orta bir seyirle yürümek alçak gönüllülüğe, takvaya, koşarak yürümek düşmana galip gelmeye yoğrulmaktadır.

Gerisin geri yürümek dinen bozukluğa yahut başladığı işten vazgeçmeye, kibirli bir şekilde yürürken yüzüstü düşmek dünya ve ahirette hüsrana uğramaya, gökyüzünde yürüdüğünü görmek yağmur suyu üzerinde yürümeye, tek ayakla yürümek mal ve ömrünün yarısının gittiğine, sallanarak yürümek dini yönden zayıflığa, geçici şeref ve itibara; mal sahibinin böyle yürümesi, malının hesabının kendisinden sorulacağına delalet eder.

Düz ve doğru bir yolda yürüdüğünü görmek o kişi hayatında çok olumlu değişiklikler yapacağını belirtir. Başı önde eğerek yürümek, ömrünün uzun olacağına yorumlanır. Yağmur altında yürümek, ihtiyarlığında çok rahat ve mutlu bir yaşantı süreceğine işaret eder.

Rüyasında yolda yürüyen bir kimse istediği şeyi ergeç gerçekleştirecek demektir. Yürüdüğü yol ne kadar güzelse rüya o kadar iyiye yorulur.

Rüyada düz ve doğru bir şekilde yürüdüğünü gören kimse, hayırla rızıklanır. Sokaklarda yürüdüğünü ve elinde de bazı talimatlar olduğunu gören kimse, eğer ehilse kendisine memuriyet verilir. Rüyada yalın ayak yürümek üzüntü ve kederin gitmesine ve dinin güzelliğine, mutedil ve orta bir halde yürümek de, Allah(c.c) için mütevazi bir şekilde bulunmasına işarettir.

Rüyada tarlada yürümek görmek ne demek

Karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, elindekileri kaybedeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada karda yürümek ne anlama gelir

Rüyada kar üzerinde yürüdüğünü görmek sizin ve sevdiklerinizin kısa süre içersinde mutlu zamanlar geçireceğini ve çok mutlu olacağınıza işaret eder.

Rüyada kar üzerinde yürümek sizi sıkıntıya sokan bazı durumların sona ermesine ve sevinçli günlere işaret eder. Rüyada yalın ayak karda yürümek sıkıntı veren üzüntü ve kederlenmenize neden olan durumların sona ermesine yorumlanır. Rüyada kar altında yürümek eğer yürüdüğünüz yol güzel ve yürürken mutlu hissediyorsanız bu rüyanın sizin için iyiye yorumlanır.

Rüyasında kar üzerinde yürüdüğünü gören kişinin ya da sevdiklerinin yakın zamanda sevinçli haberler alacağına yorumlanır. Sıkıntılı durumların sonlanacağına yorumlanır.

Rüyada ayakkabısız yürümek görmek ne demek

Rüyada yalın ayak yürüdüğünü görmek, sıkıntı ve meşakkate işaret eder. Bir kimsenin rüyada yalın ayak yolculuk yaptığını görmesi, güç yetiremeyeceği bir borcun altına girmesine yorumlanır. Rüyada ayakkabısı varken, ayakkabısını çıkararak yalın ayak yürüdüğünü görmek, velayete nail olmaya yorumlanır.

Denilmiştir ki: Rüyada yalın ayak yürümek, üzüntü ve kederin gitmesine işarettir. Birisiyle ortak iş yapan adamın rüyada tek ayakkabı ile yürüdüğünü görmesi, ortağından ayrılmaya işaretle tabir olunur. Rüyada yalınayak yürümek, eğer ayakkabısını çıkarmadıysa sıkıntı ve zahmettir. Bazıları da, yalın ayak yürümek, üzüntü ve kederin gitmesine, bazıları da hanımın boşanması, yahut ölümüne yorumlanır, demişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir