RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yükselmek Görmek

Son Güncelleme: 16.09.2020 06:54

Rüyada Yükselmek Uçmak Görmek Ne Anlama Gelir?

Belki de en fazla görülen ama kimsenin umursamadığı rüyalar arasındadır. Bir kişi rüyasında bildiğimiz anlamda yükselir ayrı olarak yorumu yapılır birde manevi olarak güç iktidar olarak yükselirse bu sefer tabiri daha başka olur.

Rüyada yükselmek gerçek hayattaki büyük başarıları ve yükselmeyi işaret eder. Peki ne demektir yükselmek açıklamalı olarak sizlere bu yazıda yazmaya çalışalım.

Rüyada Yükselmek Görmek

Rüyasında yükseldiğini gören, dindarsa rüya iyidir. Günahkarsa, hayır değildir. Böyle biri başka bir adam üzerine yükseldiğini görse, dünyada önce yükselir, sonra zillete düşer, hakarete uğrar. Yükselirken cüssesinin de büyüdüğünü görürse, vefat eder.

Rüyada derece ve kademe alarak yükseldiğini görmek, hayır ve esenliğe işarettir. Rüyada gökyüzüne doğru dümdüz yükseldiğini görmek, zarara uğra¬maya; burada durduğunu görmek, zarardan kurtulmaya işarettir.

Bir kimse kendisini gökyüzünün birinci katında görse, eceli yaklaşmış sayılır, ikinci katında görse, ilim ve hikmet sahibi olur.

Üçüncü katında görse, dünyada izzet ve ikbali artar. Dördüncü katında görse, devlet büyüklerine yakin olur. Beşinci katında görse, korku ve kedere uğrar. Altıncı katında görse, mertebesi artar, mutlu olur.

Yedinci katta görmek, kaderinin yükseleceğine ve hayatının mutlu ve zenginlik içinde geçeceğine delalet eder. Göğe yükselip de kapısını kapalı gören kimsenin muradı olmaz. Hayra erişmez. Gökyüzüne yükselip de gökyüzüne bakmayıp yüzünü yere doğru eğdiğini görmek, işlerinin bozulmasına, mutluluktan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada imkan, güç ve kudret olarak yükseldiğini görmek, günahkar ve dünyaya düşkün kimseler için ka¬yıp ve hüsrana; dindar kimseler için hayır ve esenliğe işarettir.
Maddi çıkarını her şeyin üstünde tutan günahkar bir kimse, rüyada başkalarının üzerine yükseldiğini ve onları geçtiğini görse, dünya işlerin¬de ilerleme kaydeder, fakat sonra zil¬lete düşer; yükselirken vücudunun da büyüdüğünü görse, vefat eder.

Rüyada yükselmek uçmak görmek nedir?

Rüyasında kanatsız şekilde uçan rüya sahibi müjdeli bir haber alır ve bu haber sonrasında hayatında her anlamda mutlu olacağı bir dönemin içerisinde kendini bulur.

Rüyada uçarak göğe yükseldiğini gören kimsenin itibarı çok olur ve insanlar arasında daima güzel bir isimle anılır. Bazı alimlere göre bu rüyanın bazı anlamları vardır. Şöyle ki: rüyada uçarak göğe yükselmek kişinin yüksek bir mevkiye gelmesine, bir topluluğa lider olmasına, yakında Hacca gitmesine, yükselmesine, günahlarından kurtulmasına veya hatalarını tekrar etmemesine yorulabilmektedir.

Rüyada yükselmek ve inmek

Rüyada göğe çıkıp sonra indiğini görmek, rüya sahibi içi sıkıntı ve üzüntüye işaret eder.

Rüyada göğe yükselmek

Rüyasında göğe yükselen kişi yani gök yüzüne yükselen kişi yaşadığı bir çok sıkıntıların artık geride kaldığı ve rahat bir nefes alacağı yeni bir döneme başlayacağının habercisi olarak yorumlanır. Rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde şan şöhret ve para elde edeceğine de işaret eder.

Rüyada havaya yükselmek ne demek?

Kişinin ruhani bir yolculuğa çıkması anlamına gelir. Genellikle dünya işlerinden elini eteğini çekmek ve mütevazi bir münzevi hayata dönüş yapma isteğine işaret eden rüya, kişinin maneviyata verdiği önemin de altını çizer.

Rüyada asansörle gökyüzüne yükselmek

Kişinin iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve sunacağı projelerle büyük kazançlar elde edeceği belirtilmektedir. Bunun yanı sıra, kişinin başarılarının sonunda dikkat çekeceği ve işinde kısa sürede terfi alacağı şeklinde yorumlar bulunmaktadır. Ayrıca, kişinin manevi anlamda da son derece huzurlu zamanlar geçireceği ve başarısının da uzun süreceği belirtilmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir