RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yolculuk Görmek

Son Güncelleme: 22.09.2020 17:19

Rüyada Yolculuk Görmek Ne Anlama Gelir?

En fazla görülen rüyalar arasındadır. Rüyamda yolculuk yaptığımı gördüm neye işarettir gibi yada rüyada bir kişi ile beraber yolculuk yaptığını görmek ne anlama gelir gibi sorularımıza bu yazımızda cevaplar bulacağız.

Yol hazırlığı yapmak hayırlı bir işe, Yola çıkmak zenginliğe yahut insanların ahlak ve tıynetlerini ortaya çıkarmaya, arza ölçmeye, Uzak yola çıkmak bir halden başka bir hale geçmeye, Yolculuktan dönmek işin bitmesine, maksadın hasıl olmasına, Hastanın uzak yola çıkması yahut tanımadığı bir eve gitmesi ölmesine delalet eder.

Yolculuğa çıktığını görmek ve ya da arsa alacağınıza işarettir. Deniz yolculuğuna çıkmak, muradınıza ereceğinizi bildirir. Güzel bir yolculuğa çıktığınızı gördüyseniz, birtakım karlar elde edeceğiniz anlamına gelir. Kötü bir yolculuk, zarara uğrayacağınızın işaretidir. Hayatta yeni bir devrenin başlayacağına işaret eder.

Rüyada Yolculuk Görmek

Bir yerden başka bir tarafa yolculuk etmek üzere yola çıktığını görenin muradı hasıl olur. Bulunduğu yerden , daha kötü bir yere gittiğini görenin isleri bozulur. Cabir’ül Magribi’ye göre, rüyasında bindiği araç iyi ve erzağı bol olduğu halde yolculuğa çıktığını görmek, isinin intizam içinde geçeceğine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Ebu Salt El Vaiz’e göre, rüyada yol, üç şeyle tabir olunur. Bir yerden başka bir yere geçmek, bir halden başka hale geçmek, veya yolculuk etmek. Bir hasta, rüyasında yolculuğa çıktığını görse, ölür. Yol erzağını hazırlamakta olduğunu gören, hayır isler. Rüyada en iyi yolculuk kıblenin bulunduğu yöne yapılan yolculuktur.

Bazı tabircilere göre, rüyada yolcu olduğunu görmek, dindar bir kimse için mevki sahibi olmak ve kederden kurtulmaktır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada yolculuğa çıkmak halkın ahlakim meydana çıkarmaya işarettir. Rüyada uzak bir yolculuğa çıktığını gören kimse bir halden diğer bir hale intikal eder.

Rüyada yolculuğa çıkmak, arsa ölçmektir. Bundan dolayı yolculuğa çıktığını gören kimse, arsa ölçer. Bazen de rüyada görülen yolculuk uyanıkken yolculuk yapmaya, yolculuktan dönmek ise günahlardan tövbe etmeye işarettir. Yolculuktan dönmek, isin bitmesine ve isteğin yerine gelmesine işarettir. Bir kimsenin yaya olarak yolculuğa çıktığını görmesi, üzerinde çokça birikecek borca işarettir.

Hastanın uzak bir yola yolculuk ettiğini veya bir evden tanımadığı bir eve gittiğini görmesi, onun ölümüne işarettir. Güzel bir yolculuk, kar etmek demektir. Kötü bir yolculuk ise, zarar edeceğiniz anlamındadır.

Rüyada Yolcu Görmek

Bir yolcu karşılamak, mutluluğun işaretidir. Bir yolcu uğurlamak ise uzun süredir satın almak istediğiniz bir şeye sahip olamayacağınız anlamına gelir. Karşılamak, mutluluğun işaretidir. Uğurlamak ise uzun süre satın alamadığınız bir şeyi almaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir