RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yardım Görmek

Son Güncelleme: 10.09.2020 17:42

Rüyada Yardım Görmek Ne Anlama Gelir?

Birine yardım etmek, iş hayatında yükselip, hep çıkmak istediğiniz makama ulaşacağınızı işaret eder. Eğer rüyanızda size yardım ediliyorsa, gerçek yaşamda da bir iyi arkadaşınız size yardım edecek demektir.

Rüyada birine yardım etmek iş yerinde yükselmeye, yardım almak gerçek hayatta bir dosttan gelecek yardım eline işaret eder.

Rüyada yardim, mertliğe delalet eder. Bir insana yardim ettiğini görmek, mertliğinin genişliğine, ve sevap işlediğine işarettir. Birinin kendi hakkında iyilikte bulunması ya günahkar veya günahsız olduğuna delildir, iyilik edenden iyilik edilenin hayır ve menfaat göreceğini de söyleyenler vardır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yardım istemek, sevilmeye; yardim etmek ise, hayırlı bir is yapmaya işarettir. Birine yardım etmek iş yerinde yükselip, hayalini kurduğunuz yere geleceğiniz anlamındadır.

Rüyada İane Görmek

Rüyada bir topluma veya bir aileye yardim için iane toplandığını görmek, her zaman size uzanan elleri boş çevirmeyecek kadar cömert bir insan olduğunuza ve etrafınızda bu şöhretinizle tanındığınıza delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada ianede bulunduğunu gören kimse, kötülüklerden tövbe eder.

Rüyada ianede bulunmak, zalimlerin isten alınıp, adil kimselerin tayin edilmesine işaret eder. Rüyada görülen iane, veren kimsenin verdiği şeyin miktarına göre değişir. Fazla verilmeye müstahak olan bir yere oy verdiğini görse, o kimsenin Allah’dan (c.c) ve Hz. Resulullah’ın (s.a.v) söz ve davranışlarından yüz çevirmeye işaret eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir